reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hey
Własnie laski moja siostra bedzie miała do wynajecia mieszkanie w gorzowie. Na okólnej. Mieszkanie ZA-JE-BI-STE!!
dwa pokojekuchnia łazienka. jakby któras chciała?? Sypialnie ma przepiekna...

reklama
hej :):)
a u nas znocnym karmieniem juz coraz lepiej :):):):)
myslicie ze to przypadek czy raczej nie przypadek co do samolotu prezydenckiego?ze akurat wczoraj to sie stalo....
niuska masz calkowita racje,ja za nim za bardzo nie przepadalam no ale to tez czlowiek itd..szkoda tych wszystkich ludzi..

sadze ze beda rozne spekulacje, ale przed tv nikt glosno nic innego nei powie, co by do wojny nie doszlo...., z reszta ja nie wnikam, tragedia straszna.... nie chodzi kto jaki byl, ale sam fakt co sie stalo i ze jejku... glowie naszego panstwu... Wspolczuje ich rodzinom, dzieciom, wnukom, siostrom i bracia..... masakra...

czesc dziewczyny
moze od ciotki garaz wynajmiemy ale to dopiero w maju albo i w czerwcu no ale jakby ktora wiedziala cos to dajcie znac

reklama
Do góry