reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
nie nei nie, ty nic kochana nie rozumiesz :-D
przyjezdzasz z Juleczka... siedzimy, jemy kebaby, gadamy, pijemyu kawusie itp.. a pozniej moj jako nianka zostaje z dziecmi a my idziemy biegac po lesie :-D:-D:-D

heheheh tylko trzeba uwazac bo przy wjezdzie (prawie) na wioche do mnie stoja (jak to okreslil moj tesciu) "grzybiarki" w mini hehehehe zeby nas nie pomylili z nimi hehehehehhehehe

nie nei nie, ty nic kochana nie rozumiesz :-D
przyjezdzasz z Juleczka... siedzimy, jemy kebaby, gadamy, pijemyu kawusie itp.. a pozniej moj jako nianka zostaje z dziecmi a my idziemy biegac po lesie :-D:-D:-D

o jezu jaki maraton przed bieganiem,? a jesli dupska nei rusze pozniej bo bedzie za ciezkie?? myslisz ze twoj da rade sobie z Julka? ona teraz przy tych zebach jest strasznza... nie chcialabym zeby po 1 wizyciie mowil o mnie tyranka!!!!!!!

dobra daffi fajnie sie gada, ale ja musze mykac...
mam nadzieje ze bedzie jeszcze nie raz okazja zeby sie spyknac :tak:

Ostatnia edycja:
witam
ja dzis nie mam jakos siły na nic wczoraj tak mnie moj zdenerwował ze myslałam ze wyjde z siebie najgorsze ze sobie pojechał do pracy i ja zostałam z nerwem w domu.wczoraj chyba drazliwa wogle byłam bo wszysty mnie denerwowali (oprocz moich kobietek małych)

Zosia mi jakas wysypke na policzkach dostała takie punkciki ropne ( nie potówki) ktos wie co to i jak z tym walczyc. Asienka- wydaje mi sie ze twoja Natalka jakas wysypke miała.
Dzis pieknie!! oczywiscie jak P. w domu to leje i nigdzie isc sie nie da... Puzniej pujde na spacerek do lasu Nati uwielbia te spacerki ostatnio widziałysmy bociana, sarenki i zajaca

hej,

heheheh tylko trzeba uwazac bo przy wjezdzie (prawie) na wioche do mnie stoja (jak to okreslil moj tesciu) "grzybiarki" w mini hehehehe zeby nas nie pomylili z nimi hehehehehhehehe

te panie to JAGODZIANKI;-)

Zosia mi jakas wysypke na policzkach dostała takie punkciki ropne ( nie potówki) ktos wie co to i jak z tym walczyc. Asienka- wydaje mi sie ze twoja Natalka jakas wysypke miała.

u nas taka wysypka zaczelo sie AZS (musisz pokazac Zosię doobremu lekarzowi, bo u mnie dwóch lekarzy w przychodni nic nie wybadało) moze to tylko uczulenie na cos co zjadlas.

Daffi czym smarujesz buźkę Julki??

annes nasza mlodsza miala takie male czerwone kropeczki a w srodku ropna wydzielina
a to uczulenie na nabial, jak karmilam piersia i cos zjadlam z nabialu to dostawala na twarzy ale tylo pare , wiec na ponad pol roku pozegnalam sie z czymkolwiek z nabialu:-( teraz sie na mnie to podwojnie msci:-( ale mlodej przeszlo ale ma wsumie ograniczona alergie na nabial

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asienka- no własnie zaczeło sie od czoła i jak potowki z poczatku wygladało wiec lekarz powiedział ze potowki od czapki ma i ze zobaczymy na szczepieniu czyli za tydz. jutro połozna bedzie to jej pokaze zobaczymy
Ciasteczko- własnie tak mi powiedziała ciocia ze to uczulenie na nabiał wyglada to dok ladnie tak jak napisałas. ale odstawiłam nabiał fakt ze nowe nie wychodza ale tamte jeszcze sa po jakim czasie to zeszło u ciebie?

reklama
Do góry