reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam z rana:-)
befatka a zebys wiedziala ze zatesknilam za toba:-):-p
to ladne czystki porobilas w domu:-) :-Dto u was juz tak cieplo ze mloda na bosala po trawie zasuwa?
tu beznadzieja znowu pada:-( zreszta dzisiaj z domu sie nie ruszam

reklama
ciasteczko tam po sniegu nawet na boso biegaja w cale nie musi byc tak cieplo jak u nas :-D:-D:-D

czesc wogole
ale paskudna pogoda bbbuuuu.....

Czesc babolki kochane
O Cisteczko widze teskniłas za mna??:-D:-D
Dzieki za pochwałke mojego tortu z Twoich ust a raczej z Twojego profilu to prawdziwy komplement.Thx
Beti a to ***** jedna troche w szoku jestem ze ona jeszcze nie siedzi na śledczaku za takie coś:angry::angry::angry:Biedne maleństwo:-(
A Ty jak sie czujesz ciotka?? :)Wiktor juz pewnie niezle sie rozpycha i trudno usiedziec przed kompem co?
Larvunia duzo zdrówka dla Was.Ucałuj Mrcelka od ciotki
PR jak tam Amelka ??Mam nadzije ze juz nie ma sladu po oparzeniu :**
Daffi -śliczna ta Wasza królewna a jak sie słodko smieje.Pamietam jak moja tak zacieszała z reszta moja cały czas banana ma na bużce :-D:-D
Przepraszam ze wszystkim nie odpisałam-nic nowego;-)
Ale dzisiaj padam na pysk.Poszalałam dzis ostro wywietrzyłam wszystkie kołderki i kocyki,poprałam posciele i jeszcze 3prania ,wyprałam 2 sofy i poodkurzałam i pomyłam wszystkie podłogi.Szkoda troche bo Jack maił wolne i zamiast z nim siedziec to sprzatałam no ale jak nie zajął by sie młoda to nie miałabym szans.No nie mogłam poprostu sie powstrzymac było tak pieknie ze wszystko mi poschło :p A młoda juz na boso po trawie zasuwała
Dobra spadam miłej nocy kochane babolki odwiedze Was jutro

to fakt na zdjeciach widac ze usmiech to ma przyklejony do buzki:-)

cosik sie wypogadza a ja musze podniesc dupsko i zabrac sie za porzadki
a tak w ogole bez zycia jestem musze sobie humor poprawic
szukam japonek na lato wsumie znalazla i teraz mysle czy kupic...

fajne fajne :tak:
dla mnie zbyt kolorowe, ale ogolnie bardzo fajne i cena tez daje rade :tak:
super wybor kochana :tak: masz oko na zakupy, w przeciwienstwie do mnie :sorry:

a ja lubie kolorowe ja bym je nawet kupila jakby byly cale rozowe hehe:-)
u mnie w szafie klorowo wsumie ubrania na cieplejsze dni ale kolory jakie chcesz
mam naprawde moze z 4 rzeczy czarne a bezowych zero nie lubie tego koloru
ja jak ta papuga:-D

dzien dobry:-)
ciasteczko super japonki,bardzo ladne :-)
ja zaraz do miasta jade rowerkiem o ile deszcz mnie nie zlapie,znalazlam wczoraj na wyprzedazy fajna tunike mam nadzieje ze jeszcze bedzie:tak::tak:
ja tez jakas taka nie bardzo sie obudzilam,mialam cala chate na blysk wyczyscic a mi sie nie chce......

reklama
czesc marzenka
a ja tu dalej kwitnie no ale juz uciekam bo samo sie nie zrobi
a japonki tez mi sie bardzo podobaja:-):-)
milego dnia kobity

Do góry