reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
My mega szzesliwe bo tatusia mamy od wczoraj w domku ekspresowo wrocił:-D
Dzis połaziłam znow z papierzyskami jakas masakra ale jutro juz chyba wszystko załatwie do konca:tak:

Larvunia- buziaki dla Was zdrowka!!!
Katgen- cio jest?
Daffi- ja tez miałam wrazenie z Natalka ze ciagle cos jest i ze juz siły nie dam ale jak widac zyjemy obie;-)
Marzenka- moja Nati tez dzis maruda... 10 km no no zawziełaś sie
Ciasteczko- nio nie dziwie sie mi by nogi odpadły:szok:
dobrej nocy kobietki

reklama
dzien dobry:)
ale sie nie wyspalam,dawida oduczam `nocnego jedzenia.......
larvunia duzo duzo zdrowka dla was,zapalenie krtani to nie zarty,dawidek jak mial 2 miesiace to tez go dopadlo

jakos tak weny nie mam,zakwasy mam :):):)hehehe

larvunia wspoczuje, nie chce sie straszyc ale zapalenie kratni lubi nawracac:-(ale im dziecko robi sie starsze to tym rzadziej lapie
moja starsza cora w zerowce zlapala i nigdy wiecej nie miala ale moja siostra jak byla mala to dostawala momentalnie zapalenia kratni tzw.atak i sie dusila mama musia kartke wzywac zeby jej dali zastrzyk ale to sa jakies inne rodzaje zapalenia kratni chyba
duzo zdrowka dla frucia i dla ciebie :-):-)
mi mama wczoraj powiedziala ze ja na krtan do 6 roku zycia chorowalam tez non stop i w 6 roku jak reka odjol... do teraz :sorry: Jej jak mlodyt pijdzie za mna to porazka bedzie.... w styczniu tez mial zapalenie krtani... no i teraz :-(
pozyjemy zobaczymy... oby nie!

dzien doberek moje panie :-)

marzenko czesc kochana ;-)

czesc czesc larvunia:):):)
powiedz mi piekna jak u was wygladalo picie zkubka?
bo ja teraz ucze dawidka picia ze slomki, z kubka itd dobrze mu idzie i ma frajde ale jak przypomni se ze bombelki moze robic to normalnie masakra,wszytsko zachlapane.bo pamietam ze marcelek chyba nawet przed 2 urodzinami juz pil z kubka, a butle wogule dostaje?
daffi powiedz wiesdz cos o tej dziewczynie co wyzucila dziecko z okna?i co znia?no i dzieckiem?

marzenko on pije z bidona ze slomka...
Ś_M CANPOL BIDON SPORTOWY 450ML +GRATIS (957532353) - Aukcje internetowe Allegro
ma ten zielony pierwszy z prawej.... identyko...
szybko zaczol pic mi z niego... wole to niz niekapek bo jest wiekszy :tak:
nie robi mi mlody bombelkow hehehe nikt mu nie pokazal nigdy i moze nawet nie wie ze mozna je robic ;-)
mleko pije z butli jeszcze... ale tylko na noc bo zasypia mi bardzo szybko po takiej butli. Jada 150- 180ml tak roznie zalezy ile kolacji mi zje wczesniej. Jezeli sam wczesniej nie odrzuci butli to mam zamiar mu podawac ja do 3 latek, a pozniej zobaczymy ;-) Tak na 7 dni w tygodniu to mi ok 5 dni zje butle a te ok 2 dni to poprostu nie zdazy bo mi padnie wczesniej hehehe

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek;-)
Co do butli, to moja Ola jakoś tak jak miała rok i 4 m-ce o niej zapomniała:tak:Napoje piła z niekapka a mleko z kubeczka ze słomką. A jak miała 1,5 roku to już piła wszystko z normalnego "dorosłego" kubka, lub ze szklanek z tego grubego szkła.

Kobitki czy orientujecie się może, gdzie w G-wie można w miarę niedrogo dostać włóczkę ?? Bo ja jestem szydełkomaniaczką (choć przerwę miałam teraz dość długą), ale znowu mnie naszło i upatrzyłam sobie taką oto narzutę: Utkane z marzeń , i jak nie zrobię jej w najbliższym czasie to nie przeżyję;-)Mam jakieś tam zapasy włóczek jeszcze, ale to za mało będzie.

I znów śliczna pogoda <juppii>:-D

Kobitki czy orientujecie się może, gdzie w G-wie można w miarę niedrogo dostać włóczkę ?? Bo ja jestem szydełkomaniaczką (choć przerwę miałam teraz dość długą), ale znowu mnie naszło i upatrzyłam sobie taką oto narzutę: Utkane z marzeń , i jak nie zrobię jej w najbliższym czasie to nie przeżyję;-)Mam jakieś tam zapasy włóczek jeszcze, ale to za mało będzie.

I znów śliczna pogoda <juppii>:-D
w starym domu towarowym ( w centrum) na samej gorze byla kiedys hutrownia z takimi rzeczami, ale nie wiem czy jeszcze jest... na parterze siedzi babka tez ma takie rzeczy, ale po normalnych cenach i jak ktos sie pyta czy to tu jest hurtownia to mowi ze tu hehehe choc hurtownia znajduje sie naprawde na gorze :-D Ale kochana nie wiem czy jeszcze istnieje... od tamtego roku nie bylam tam...

reklama
lili o jej ale masz super hobbi :tak:
ja nie mam cierpliwosci do tego :sorry:
sluchaj kobito jak zaciaze to chcialabym zamowic u ciebie buciki takie malenkie dzieciece :tak: jak umiesz robic?? umiesz?? poiwiedz ze umiesz?! :laugh2:

Do góry