reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam
ja tak na szybkiego bo niedlugo jade wyzbyc sie troche kasy dla mechanika, rany jakbym nie miala na co wydawac tylko na to auto:eek:
i ze starsza ide na kontrole do laryngologa, ciekawe co za leki teraz wymysli...

Witam sie i ja:-)
wczoraj troche awaryjnie bylo gdyz od rana nie mialam pradu.... cholerka zachialo im sie cos robic..oby wiecej nie bylo takich momentow.... bo czlowiek moze oszalec bez pradu...
dlatego z Julcia poszlysmy na mega spacerek...
widze nikt nic nie napisal na temat fotek z chrztu wiec nie wiem czy doszly... bo cos tu sie dzieje ostatnio... ze raz sa a raz nie ma.. nie nadazam za forum....
Julcia nagromadzila troche prezentow i jej 1sze wejscie na mate pokazalo nam nowa umiejetnosc naszej kluseczki!
teraz ciagle tak robi nawet nie wiem kiedy! hihi

Jak ktos chce to niech sobie spojrzy...

[video=youtube;xrXvP9HbDmM]http://www.youtube.com/watch?v=xrXvP9HbDmM[/video]

No i wreszcie udalo nam sie nagrac jak Julcia sie smieje:-) co prawdakazda taka wariacja konczy sie dla niej szkawka ale wesolo jest:-)
czekalam na te chwile:-) teraz jest nam razem bardzo wesolo:-)
wybaczcie za ciemna jakosc filmiku ale maz nagrywal po ciemku nie chcialo mu sie swiatla wlaczyc...hehe

[video=youtube;QK1-Nestli4]http://www.youtube.com/watch?v=QK1-Nestli4[/video]

byly fotki byly ;]
juleczka jak aniolek wygladala :)

heheh tak pytam bo mi sie ciagle pokazuje na fotkach bcos takiego i nie wiem o co chodzi:

403 Forbidden
This file removed due to violation
of ImageShack Terms of Service or
by user request

Dziewczyny czy ktoras zmagala sie z ciemieniucha??
nas niestety dopadla ajc...:\
samo smarowanie oliwka przed kapiela i nakladanie na to czapki nie wiele pomaga bo jak chce wyczesac te strupki to cos nie bardzo chca....
mam masc specjalna tez zbytnio nie pomaga...:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello! Proszę zajrzeć na tajny...;-)
Daffi ja co do ciemieniuchy nie pomogę, bo moje dziewczyny nigdy jej na szczęście nie miały. Wczoraj była u mnie koleżanka co jej synek 7 m-czny też ma ten sam problem, ale ona właśnie tylko oliwką smaruje i wyczesuje, wyczesuje i jeszcze raz wyczesuje:sorry: No i w sumie mówi że to walka z wiatrakami bo to cholerstwo nie ustępuje za nic. A jej starszy synek też kiedyś miał ciemieniuchę i przez kilka m-cy z tym walczyli, aż w koooońcu przeszło.:confused2:

reklama
Do góry