reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc laski:-)

ja szaleje w kuchni, mamy taką fajną rocznice dziś;-) tylko cos Wiktor odmawia współpracy i stawia sie co chwile:baffled:

Kayuśka kochanie wszystkiego najlepszego z okazji 2 latek
tort.gif

HappyBirthday57.gif

happy_birthday_balloons.gif

kurcze Beafatka jak to szybko minęło już 2 latka ta twoja ksieżniczka skonczyła:-)

kochane poczytam jutro, wracam do kuchni, a wieczorkiem męzo gdzies mnie zabiera, ale nie chce sie wygadac gdzie..
do jutra

hej ho
KAYKA 100 LAT!!!!:)
Beti ale Ci zazdroszcze:)
Madziarena witaj ponownie :)
mnie tez wczoraj nie bylo chyba nawet bo jakos sie zebrac w sobie nie moglam, caly dzien Was czytalam ale nie moglam sie wbic.
u mnie nic nowego oprocz tego ze wczoraj umylam zeby kremem do rak bo pomylilam z pasta :/, samochod dalej nie chodzi, z Ania lapalysmy w Pepco zlodzieja hihi :) i ze W byl na chwile i dostalam 2 kurczaki i nie wiem co z nimi zroic:/bo jednego upieklam a drugi lezy i nie miesci sie do zamrazarki:(rosol moze jakis ugotuje czy cus...przed chwila policja u mnie byla bo kilka dni temu okradli 8 piwnic w mojej klatce (tylko 2 nie okradli w tym na szczescie mojej )mlodego polozylam bo marudzil, babki w zlobku sliniak mu zalozylybo tak sie slini.nie wiem ci teraz idzie bo juz do 4 ma wszystkie zeby a na piatki to za szybko przeciez
ide cos wszamac i chyba film do spania wciagne i spac bo nie wyspalam sie dzisiaj :p

hej hej hello:-)
beti co to za rocznica cio?
hehe blondi jak moglas pomylic paste z kremem do rak:-D:-D:-D:-D:-Dale to musialo smiesznie wygladac:-D:-D:-D:-D:-D
madziarena kobieto kupe lat cie nie bylo:tak::-)fajnie ze jestes:-)jak twoja amelka sie miewa?do pracy juz wrocilas?boze jak ten czas leci:szok::szok:

dawid juz spi na cale szczescie,bo juz myslalam ze spanie sie przestawi:-)
wszyscy zasnelismy po obiadku na 1,5godz ja to nawet nie pamietam kiedy spalam w dzien:-D:-Dale milo bylo sobie tak poleniuchowac:-D:-D:-D
annes ogladalam ten wozeczek i jak dla mnie bardzo fajny jest:-)no i cena ok:-)

Marzenka bo ten krem ma podobna tubke co pasta i stal tylem i nie wiem w sumie jak to sie stalo ale dopiero po jakims czasie zajarzylam ze to krem :):):)
Annes super ten wozek!!!

reklama
witam wieczornie jak tak na chwilunie
jutro wybywamy z dom juz na swieta makowca bede piec u rodzicow hehe znowu ojciec caly zabierze i schowa i bedzie wydawany pod scislym nadzorem jak ostatnio:-D:-D

Do góry