reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam sie i ja.. jeszcze nie wszystko zalapalam i nie wiem kto to kajusia ale rowniez zycze 1000latek:-)
gratuluje Izuni sukcesu!

Witam się i ja:)

Po nieprzespanej nocy. Mały obudził się i nie chciał spać. Zaczął gadać, śmiac się , ciągnąć mnie za włosy. W końcu wkurzona włożyłam go do łóżeczka, ale temyu ani w głowie było spanie. I nietety trzezba było dziś o 5 wstać i siedze teraz w pracy niewyspana, zła, a tyle roboty mam.
Pije właśnie drugą kawę i jakoś próbuje się obudzić, choć ciężko mi to idzie, chciałabym już być w domu i położyć sie przynajmniej na chwilę. Niestety w domu pewnie mały spać mi nie da:((((((

Kaya sto lat:))))

aneteczka jak wrocisz z pracy nic nei rob w domu juz.. a wieczorem jak mlody pojdzie spac to idz i ty razem z nim.... ja tak czasami robilam jak pracowalam :tak:

reklama
Do góry