reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hehe Asieńka to to fajnie masz :-)

Annes to chyba taki urok ostatków ;-)

ja zmykam, bo mnie się Pati rozłożyła na migdały, musze sie dowiedziec jaki lekarz w jednostce dzis przyjmuje, bo jak bedzie jeden taki to pojdzie dopiero jutro, takze tymczasem do pozniej

moje chociaz zdrowe ({odpuka}) co prawda Natalka jak zwykle buźka wysypana ale wczoraj zaczelam krochmalem smarowac i jakby lepiej, ja znowu mam stresa w czwartek z nia do ortopedy ide i mam nadzieje, ze jest poprawa.

a mloda bez goraczki wsumie nie wiem co jej bylo( moze od stresu cos albo od tego ze jej szostka na dole wychodzi..) i wyobrazcie sobie rano jak wstala to w tempie ekspresowym sie ubrala i ze idzie do przedszkola i placze ze musi isc
to zaprowadzilam ja na 4 godz, a pozniej okazalo sie ze byla taka niegrzeczna a mi bylo wstyd przed ich pania ze mloda tak sie zachowala i urwala wszystkie guziki ze swetra :baffled:
ale powiedziala pozniej mi ze byla zla bo jako jedyna nie dostala jakies tam wstazki do robienia kartki i z tad jej zachowanie:dry: ach te dzieciaki :sorry2:
a teraz siedze jak na szpilkach i czekam na telefon co z tym moim autem...?

Ja tez juz jestem
Biegam za moim szlonym 2-latkiem :D
Ja mam dzis pomidorówke z ,,kokardkamu'' i schabowy z pieczonymi ziemniaczkami +surówka
Wku**a mam dzisiaj i własnie zaprawiłam sobie znowu zatoki.
Strasznie mi sie nie chce ale musze juz dzis zrobic liste rzeczy które trzeba kupic na niedzielna imprezke
Miłego dnia laski

1000 lat dla Kayuski!!!

hehe pokazuje mlodemu wasza fotke a mlody KAJA hehehe no zatkalo mnie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka:-D
oj beti za to ja jakie sny mialam pod koniec hehe:-D:-D:-D:-D
dawid wlasnie juz spi jak fajnie:-):-)mam czas dla siebie:-)
ciasteczko ja tez bym chciala nowa kuchenke bo ta jest niby dobra ale dwa paliniki mi nie dzialaja no i wogule chcialoby sie nowa swoja a nie po nich...tylko wciaz kasy nie ma
annes ja tez czekam na kase,kumpela w tym samym czasie skladala pit co ja i ona dzis dostala kase a ja nie,a kaska na swieta by sie przydala:-)pokaz kochana jaki wozeczek chcesz kupic?
pamietam ze chcialam gondole czy cos tam dokupic do swojego wozka po starszej..
beti jak tam malenstwo kopie mocno?
befatko widze ze i u ciebie imprezka sie szykuje:-D:-Dza 3 tyg i moja imprezka bedzie:-D

Do góry