reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc dziewczyny
zeby nie bylo nudno po wczorajszym to mloda w nocy dostal goraczki ale nic ja nie boli, dostala ibufen w syropie i przeszlo jej ale troche w nocy nie spala zato teraz jeszcze spi
do przedszkola nie poszla, starsza do szkoly tez wiec prawie pelna chata

Dzień dobry

Ja już w pracy. Byłam z małym dziś u lekarza, to się trochę spóźniłam:sorry2:ale co tam:-pz małym lepiej, oskrzela już ładne, ale dalej na dwór nie wychodzimy, bo podobno za wcześnie i jeszcze 2 dni antybiotyk ma dostawać:confused:jednak ja już u niego widze znaczącą poprawę, jest radośniejszy, żywszy i wogóle lepiej je i wygląda.Zważyłam go i przez ostatnie 2 miesiące przybrał tylko 250gr więc nie dużo, ale lekarz nie kazał się martwić, bo i tak dość dobrze waży, no i że jak choroby przejdą to nadrobi szybko.

Ciasteczko- widze, ze i Was choróbska dopadły, dużo zdrówka dla dziewczynek i dla Ciebie żebyś niczego nie złapała.

Ja teraz robię sobie kawkę, która się ze mną napije????:-p

aneteczka dobrze ze maly ci juz zdrowieje pewnie juz czasme masz dosc tych chorob cio?
ciasteczko jak nie urok to sraczka:baffled::baffled::baffled:ciagle cos,no nie mozna zyc spokojnie:baffled::baffled:
chyba ja jedna mam tak dobrze ze dawid mi nie choruje,tfu tfu:-D:-D
macie cos dzis w planach?ja wlasnie glowe umylam pozniej ide do miasta zaniesc mamie kopytka bo robilam wczoraj i musze popatrzec za firanka do balkonowego:-):-)kurde tylko tam potrzebuje 4 m co wiaze sie z wiekszym kosztem:baffled::baffled:
hehe u mnie kawka juz dawno wypita:-Dmoj mi przyniosl do lozka:-D:-Dtakiej to dobrze:-D

niby do 3 latek dziecko nie powinno wiedziec co to czekolada....

niby tak..ale co poradzisz jak babcie rozpieszczaja....one tego nie zrozumieja....
a pozatym ja ksiazkowo nie wychowuje i nie zywie takze jak juz posmakowala to niech sie nacieszy.... mysle ze ciut nie zaszkodzi raz na jakis czas... no chyba ze babcia bedzie przesadzac to juz nie dostanie dziecka pod opieke:-p

No i my jestesmy po szczepieniu dzisiaj...
jestem zadowlona bo Julka ani nie zakwilila przy szczepieniu amiala 3 wkłucia..najbardziej balam sie tego w udo bo za 1szym razem troszke plakala przy kluciu w udo a dzis cisza.... smoczek w buziuni i zadowolone dziecko!:-):szok:... zjadla i spi.... podalam jej juz zapobiegawczo viburcol bo tak nam poradził lekarz i moze jakos tym raze łagodniej przejdzie... bo jesli ktos nie doczytal wczesniej jak pisalam to przypomne ze po 1szym szczepieniu po jakiejs godzinie Julka dostala ataku placzu! musialo ja tak bolec to przyjmowanie sie szczepionki ze wrzeszczala ile tchu miała az na koniec juz nie miala sil to blagalnie kwilila blagajac o pomoc a ja plakalam razem z nia ze strachu bo nic nie pomagalo..zadne noszenie itp...a ze to 1szy raz to sama bylam w szoku teraz jestem przygotowana choc i tak bardzo sie boje...oby teraz bylo lepiej...

a wiec tak Miska zdrowwa jak ryba wazy 9100g..hmmm i tu jest problem.. ma jesc 6 posilkow po max 150ml.... i mam ja przetrzymywac 3 godz pelne miedzy karmieniami..ajc i tu boli bo ona po 2 godzinach jest marudna a udaje mi sie cudem przetrzymac jeszcze pol godziny a nie wiem jak osiagnac jeszcze kolejne pol... ona wtedy dostaje takiej histerii ze hohoho..ale to dla jej dobra....
posilki mamy wzbogacac w zupki i deserki jak skonczymy 4 mce.... i jak pediatra to mowila to Julka slicznie sie do niej usmiechala...stwierdzila ze podoba jej sie ten schemat zywienia a ze jest pultasna to mam uwazac jak zaczne kelik podawac..no i oczywiscie tylko na noc! bo inaczej ją zapase heheheh

reklama
Do góry