reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kupilam mojemu na urodziny taka kurtko-bluze adidasa no ale wzielam 2xl bo juz mniejszych nie bylo ale ona jest mega duza, wsumie i tak nosi sie to na podkoszulek a mam nadziej ze bedzie ok
wsumie nie dalam duzo mieli wyprzedaz bo inaczej to by mnie stac nie bylo:no:

reklama
byla przecena tzn ile dalas??
i gdzie w ascanie?? z ciekawosci pytam, musze mojemu podkoszulek nakupowac bo nosi ciagle te same jak szmaty juz wygladaja... :sorry2: pod koszula nie widac czy swetrem, ale kurna idzie wiosna wiec siara teraz bedzie :sorry2:

wiesz co larvunia ja to kupilam na necie bo mieli w Quelle wyprzedaz teraz to sie nazywa halens
dalam 90zl a normalnie to koszt 200-250zl wiec cena nie az taka bardzo straszna zreszta ja tylko od czasu do czasu kupuje prezenty za takie pieniadza bo mnie niestac na drozsze
moj ma pare podkoszulek z pumy itp ale wielkie jedno scierwo po paru praniach i przeciez koszt takiej koszluki to 60-80zl:wściekła/y::wściekła/y: ale tylko te kupione w kraj sa bee bo jak sie kupi za granica jakosc jest inna
wiec kupuje mu np.w diversie to jego ulubiony sklep ale zawsze szukam jak sa jakies przeceny bo mozna naprawde tam kupic duzo za nieduzo a i kiedys w C&A kupilismy po 30zl za sztuke ale ma juz je rok i sa dalej w dobrym stanie
moj tez szmaci podkoszulki ale on pilnuje zeby nie chodzic jak lump czyli bierze kase i idziemy na zakupy mam dobrz bo on lubi kupowac:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to masz faktycznie dobrze :tak: moj nienawidzi zakupow :sorry2: moze ja tez czegos na necie poszukam, tylko kurde z moim to ciezko bo on duuuuuzy jest :dry:
moze go zaciagne w tyg do jakiegos sklepu...

daffodill ale swiat maly co nie ;-) hehehe bati znajoma no no ;-)

jak chcecie mozecie pisac do mnie w skrocie poprostu Daffi tak samo pisza do mnie na grudniowkach:-)
zawsze latwiej bo juz bylam nazywana dadofil dedofil jeszcze chwila i wyszedlby pedofil:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No nie moglam uwierzyc jak zobaczylam ze Beata to beata:-) fajnie miec kogos kogo sie zna w realu:-) juz nie jestem taka obca:-)

na pewno pojdzie, jak sie okaze ze nie ma w czym chodzic;-)
ale prawda jest taka ze moj mi tez nie zaluje zeby cos kupic oczywiscie nieraz marudze ze za drogie ale
pyta "podoba ci sie?" jak tak to bierz i idzie do kasy:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja juz po obiadku i po spacerku, młoda spi....

a ja rano chyba szaleju sie najdlam... hahah taka sliczna pogoda cieplo slonko siweci a pisalam ze pochmurno i zimno!!!!
glupol ze mnie.... my tez juz po spacerku a moje dziecie nadal cos chce.. czasem jej nie rozumiem.... pic nie chce najedzona jest w dupke sucho buja sie na bujaczku bo nic innego jej nie pasuje a ona nadal skrzeczy hehehe:-)

ja mam nadzieje:)
ona ma moj charakter.. ja podobno tez taka bylam... i tak jest lepiej niz przed tem... chyba u nas te skoki rozwojowe sie sprawdzaja!!!

reklama
Do góry