no imie jest, bedzie Wiktor:-) mam przepis na chłopaka :-) ostatnio dawałam Agnieszce tej ze szkodów co z Mariolką na dole siedziała, nie wiem czy kojarzysz;-) poczekaj jak jej sie uda to mozecie dzialać;-), bo my juz na koncu zrezygnowalismy, odpuscilismy i sie udalo:-)
reklama
D
daffodill
Gość
no imie jest, bedzie Wiktor:-) mam przepis na chłopaka :-) ostatnio dawałam Agnieszce tej ze szkodów co z Mariolką na dole siedziała, nie wiem czy kojarzysz;-) poczekaj jak jej sie uda to mozecie dzialać;-), bo my juz na koncu zrezygnowalismy, odpuscilismy i sie udalo:-)
tak wiem która Agnieszka... tez chce miec dzidziusia?? no nareszcie heheh:-)
oby jej sie udalo to i my wyprobujemy....
bo ja chce synka koniecznie miec:-)
juz myslalam zeby zaczac monitorowac cykl i kupic sprzet do tego ktory pomoze mniej wiecej okreslic kiedy przy zaplodnieniu bedzie syn a kiedy corka... widzialam to urzadzonko na naukach przedmalzenskich.. jak nam malzenstwo nawijalo poniekad makaron na uszy...:-)
Justynka wejdź tutaj https://www.babyboom.pl/forum/stara...iecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index697.html dowiesz sie co nie co ;-) dziewczynom się udawało ;-)
D
daffodill
Gość
Justynka wejdź tutaj https://www.babyboom.pl/forum/stara...iecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index697.html dowiesz sie co nie co ;-) dziewczynom się udawało ;-)
dziekuje juz czytam:-)
D
daffodill
Gość
to czytaj ;-)
a ja zmykam zaprzyjaźnic sie z garami w kuchni i jakiś obiad zmontować ;-)
a potem do gina
także tymczasem ;-)
a do kogo chodzisz????
zycze milej konfrontacji z gr\arami.. ja chyba niebawem zmykam na spacer z mala:-)
D
daffodill
Gość
hmmmmmmmm jaka tu cisza!!!!! wszystkie zescie pouciekaly!!!:-(
reklama
D
daffodill
Gość
no prosze i nic sie nie odzywasz:-)
ja mam dzis lenia.. posprzatalam tylko to co konieczne i wsio.... juzme dziecie prosi sie o jedzonko ale musze ja jeszcze przetrzymac... u ciebie tez taka kiepska pogoda?????jakos tak ponuro za oknem i mi jakos zimno jest!
ja mam dzis lenia.. posprzatalam tylko to co konieczne i wsio.... juzme dziecie prosi sie o jedzonko ale musze ja jeszcze przetrzymac... u ciebie tez taka kiepska pogoda?????jakos tak ponuro za oknem i mi jakos zimno jest!