reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pewnie masz racje kazde dziecko inne, jeszcze troche a pogoda tez na dzieci dziala

dzis pogoda bardzo sloneczna typowa WIOSNA to i jej sie na marudzenie zebralo hahaha ale tak ja bujalam to chwilowo przysnela:-)
chyba tylko 2 tu jestesmy:-)
ja to moglabym tu na forum caly dzien siedziec!!!! jestem uzalezniona! dla mnie dzien bez BB to dzien stracony ahahahhaa

reklama
larvunia gdzies tu sie szwedala;-) ale chyba sobie poszla:-(
ja tez lubie pisac na BB ale nie zawsze mam czas a czasem nie mam weny

larvunia gdzies tu sie szwedala;-) ale chyba sobie poszla:-(
ja tez lubie pisac na BB ale nie zawsze mam czas a czasem nie mam weny

ja mam czasu mnostwo mala daje posiedziec ale czasem nie wiem co napisac... jestesc ie tu wdrozone tak ze czasem nie chce sie wtracac bo jeszcze jestem to NOWA:-)
ale milo ze i tak chce ktos tu ze mna pisac:-)

Beti 1975 jeszcze dzis Ci pisalam ze Kacper nie ma zabkow ahahahha a wiec juz ma swojego pierwszego zabka!!!!
dzis mu wyszedl ze juz slychac jak lyzeczka sie postuka:-)

my to otwarte baby na nowe mamusie:tak:
wsumie masz tu stara znajoma beti:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie przejmuj sie my tu o wszystkim piszemy jak zauwazylas ja jak dolaczylam tutaj tez mialam stresa czy aby mnie polubia itp. i chyba jest ok...

daffodill mam problem z suwaczkiem no kurcze gdzi sie to dodaje wiem ze w podpisie gdzies w avatarach ale ja tego ni cholery nie moge znalezc nigdy nie dodawalam ale wsumie czemu nie fajna zabawa z tym:-)

Witam:-)

Ależ dziś pięknie, chce się żyć.
Już po pracy, mały odebrany. Schodzilłam się dziś z nim, bo do żłobka potrzebował pantofelki i nigdzie nie mogłam znaleść w miarę miekknich i wysokich, żeby sobie nic w łapki nie zrobił.W końcu pojechaliśmy do kupca i tam dostałam, fakt ze takie szaro-bure, ale jakośiowo dobre. Nie mogłam się też oprzeć, były takie śliczne koszulki z disnaya i kupiłam mu dwie.

Marzenka - fajnie, ze impreza się udała:tak:

Lili- jakoś inaczej sobie ciebie wyobrażałam:-pw sumie nei wiem czemu.Czekam na Twoje zdjęcia w galerii, bo tylko ty nam się jeszcze nie ujawniłaś;-)

daffi- witam:-)

czesc aneteczka
wiosenne zakupy dla malego:-) super pewnie bluzeczki
fakt w kupcu maja duzo fajnych rzeczy dla dzieci i maja tam naprawde spory wybor wlasnie butow
rok temu starszej kupowalismy tam sandaly bo nigdzie na nia nie bylo

reklama
daffodill mam problem z suwaczkiem no kurcze gdzi sie to dodaje wiem ze w podpisie gdzies w avatarach ale ja tego ni cholery nie moge znalezc nigdy nie dodawalam ale wsumie czemu nie fajna zabawa z tym:-)

u góry masz taki zielony pasek... i tam jest zakladka Twoj profil wejdz w niego i tam znow bedziesz miala zielony pasek i zakladka Panel kontrolny.... nastepnie po lewej stronie poszukaj edytuj sygnature i tam w okno wklej adres sygnatury.. mam nadzieje ze dosc jasno wytlumaczylam.. a jak nie bedziesz wiedziec to zrobie ci zrzuty ekranu:-)

Do góry