reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
wpadniesz jutro to sie dogadamy ;-)
noo w sobote bo wczesniej chyba nie dam rady, Olo w czwartek jedzie tam gdzie mowilam, w sumie auto jest, moze cos wymyslimy i pojedziemy bez faceta ;-)

noo prosze to Julcia juz ma ponad 3 msc:-) kurcze ale ten czas leci:-) a jak tam Aga?;-)

Jula rosnie jak na drozdzach wazy juz 8200g:-)
Agnieszka tez dobrze:-) Kacper 5kwietnia konczy 10miesiecy:-) ma poki co zakaz chodzenia od ortopedy bo zbyt sie rwie ale chodzi na paluszkach no i nie raczkuje.... zabkow u niego nie widac..... lekarze mowia ze ida ale cos przzebic sie nie chca... do tego jest taki cudak ze szok:-)
teraz 17 kwietnia biora koscielny slub;-)

zobacz te moje 2 cudaki :-)
[URL=http://img168.imageshack.us/i/julkaikacperek2.jpg/][/URL]

kurcze to Kacper z Julką??:szok: no cudeńka dwa:-) no wiem, ze biora ślub, w rocznice tamtego;-) twoj brat byl u mnie i mowil;-)

Asieńka do później;-) szybkiego uporania sie z oknami;-)

kurcze to Kacper z Julką??:szok: no cudeńka dwa:-) no wiem, ze biora ślub, w rocznice tamtego;-) twoj brat byl u mnie i mowil;-)

Asieńka do później;-) szybkiego uporania sie z oknami;-)

tak to Kacper i Julka:-) hehe ten moj brat to lata i sie wszytakim chwalihihihi wariat:-)
no ale bardzo ci gratuluje synusia.. ja cie w szpitalu kiedys widzialam jak wchodzilas do gabinetu a mezus siedzial i czekal.... wtedy akurat bylam w 35tyg i bylam w szpitalu z podejrzeniem zatrucia ciazowego.... tak juz wtedy myslalam ze moze wam sie udalo:-)

Kasia no właśnie zobaczyłam.....cholera musze sobie głos właczyc na esy
zaraz ci wszystko na gygy napisze;-)

Justynka to czemu sie nie odezwalas jak nas widziałaś?:-p dzięki kochana, mam nadzieje, ze do porodu nic mu sie nie urwie i facetem zostanie:-) noo dłłuuuugo to trwalo zanim sie udalo, co chwile latałam do jawnej sie żalić, ze mnie zalało
icon_lol.gif
hehe, a tu zaraz sie rozpakowywac bede:-) a jeszcze nie tak dawno przyszłaś z Agą powiedzieć, że jest w ciąży a tu Kacper juz 10msc:-)

reklama
Kasia no właśnie zobaczyłam.....cholera musze sobie głos właczyc na esy
zaraz ci wszystko na gygy napisze;-)

Justynka to czemu sie nie odezwalas jak nas widziałaś?:-p dzięki kochana, mam nadzieje, ze do porodu nic mu sie nie urwie i facetem zostanie:-) noo dłłuuuugo to trwalo zanim sie udalo, co chwile latałam do jawnej sie żalić, ze mnie zalało
icon_lol.gif
hehe, a tu zaraz sie rozpakowywac bede:-) a jeszcze nie tak dawno przyszłaś z Agą powiedzieć, że jest w ciąży a tu Kacper juz 10msc:-)

nie odezwalam sie bo ty wchodzilas na badanie pewnie usg a Olo siedzial i czekal na ciebie.... kurcze ciesze sie naprawde bo Aga mi opowiadala jak sie hormonami faszerowalas i ze robilas wszytsko by sie udalo! tez mam nadzieje ze nic sie nie urwie i bedzie synkiem...a imie juz macie???? ja tez bede starala sie o chlopaka:-) jedna córka diablica mala wystarczy moze syn bedzie grzeczniejszy... no polecialo ze szok.. ja sama pamietam wiadomosc ze ejstem w ciazy jakby to bylo wczoraj:-) a tu moj lobuz juz tu rozrabia... dobrze ze mi cale noce przesypia:-)

chcialabym cie zobaczyc jak kwitniesz z brzusiem.... ja teraz po ciazy wygladam jak 2 wczesniejsze Justyny... tak sie powiekszylam!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry