reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a dziewczyny bede w maju w gorzowie,bo sandra ma urodziny i tak chcemy isc do sali zabaw ktoras sie pisze?hehe ale jeszcz eduzo czasu zgadamy sie:)

reklama
Mała rośnie jak na drożdzach a ja nie nadążam kupować jej spodni:)
poza tym wszystko ok
Lenusia jest (odpukać) zdrowa, ładnie się rozwija
a jak tam Beti?? Marzenka Ty pewnie jesteś najbardziej w temacie

no pewnie trzeba to olac:-D:-Dale ogolnie nie lubie takich ludzi co sie wywyzszaja:-Dsmiac mi sie chce jak gadaja ze oni beda miec dziecko dopiero jak dawid bedzie szedl do komuni:-D:-D
witaj natalko,pewnie ze pamietamy:-):-)jak twoja malenka?widzialam na nk ze juz troszke podrosla malutka:-)
dzieki za gratki:-)
o witam tez nowa kolezanke daffodill,w m-czu czesto bywam :-)

fajnie:) moze bedzie okazja sie kiedys spotkac:)

witam sie i ja...
mnie dzis kochane malo bedzie, no moze weczorkiem bede jak zwykle wiecej, bo mam troche roboty w domu, takie tam prasowanie, pranie, zalatwienie spraw na poczcie, gminie itp...

marzenko super ze impreza udana, moj wyciagnol kieliszek chyba pierwszy :sorry2: no i ciasteczko ma racje nie stresuj sie babsztylem ;-)
na figloraj ja sie pisze!!!!!!!! ;-)

ciasteczko jak zdrowko?

daffodill widze ze jak ja uwielbiasz ten film :-D moglabym go co chwile ogladac :-D

natalka no hej hej, w koncu jestes ;-)

natalko u beti ok,ladnie jej z brzuszkiem no i promienieje:-)
a moj wlasnie wcina kanapeczke hehe ciekawe ile zje:-D:-D
oj larvunia powera dostalas?

marzenka nie, ale tak odkladam wsio na ostatnia chwile ze az moj wczoraj pytal czy wszystko oki :sorry2:
a wogole mula w nocy mialam , troche w WC posiedzialam cos zaszkodzilo mi wczoraj... i zeby nie zasnac musze cos robic hehehehe ;-)

MILEGO DNIA!!!!! ja odezwe sie pozniej!

natalko u beti ok,ladnie jej z brzuszkiem no i promienieje:-)
a moj wlasnie wcina kanapeczke hehe ciekawe ile zje:-D:-D
oj larvunia powera dostalas?

na pewno:D
tak bardzo chciała mieć synka i z tego co wiem to chyba będzie miała synka:D:D
Larvunia miłego dnia!!!
oddaj mi trochę swoich chęci bo ja też mam co robić ale jakoś mi się nie chce;(

reklama
natalko z checia, lap hehehhe :-D

wiecie co...
no musze to napisac....
uchylone mam okno w pokoju i mowie do mlodego... patrz jak ladnie ptaszki cwierkaja juz wiosna.... patrzymy j jeden podlecial na balkon i patrzy na nas... mlody odrazu banan na twarzy... no piekny obrazek, ciepelko, cwierkajace ptaszki..... do momentu az ten sliczny ptaszek nie zrobil kupy na wyprane moje spodnie :dry: nosz kurza burza!!!
:dry::dry::dry:

Do góry