reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

cześć laski ;-)

w sobote nie mogłam to składam dziś ;-)

Dawidku Kochany Wszystkiego Najlepszego z Okazji Roczku :-)

Happy-Birthday.gif

prod_213_2721.gif

prod_213_2729.gif

kurde zarypiscie szybko minął ten rok:cool2:

reklama
oo hej ciasteczko:-) nie poznałam cie w tym nowym ubranku;-)

oj pędzi, pędzi nieubłagalnie, z tego co tu majówki podglądałam to juz jedna rozpakowana,
a z samopoczuciem to zalezy od dnia;-) raz chce wszystkich pogryźć, ale generalnie oki;-)

powiedz mi kochana, gdzie jest w Gorzowie jakis duzy sklep gdzie moge fury dla dziecek pooglądać?

a i bez ciaz czlowiek ma lepsze i gorsze dni:-D
a jest tego w gorzowie troche na pewno w panoramie i ceny tez ulala, w Nilago to jest na przeciwko parku 111 tam w dolku w parku 111 tez jest jakis sklep z wozkami
moze inne dziewczyny orientuja sie lepiej bo ja to juz dawno kupowalam wozek moze sa jeszcze jakies nowe sklepy...

o dzieki kochana, bede w sobote to zaglądne tam ;-)
ceny mogą byc, bo jak mi się spodoba na żywo, a bedzie drogi to zamówie na allegro, zawsze to taniej
jest w Gorzowie babytime, ale to sklep internetowy szkoda, ze nie mozna tam wejsc i poogladac

ale produkujecie!!!jak ja mam to nadrobic?!!!:)
Ciasteczko malego to chyba jakas pchla uzarla bo 1 dzien i ni nowego nie wylazlo:)
Larvunia masakra mam 7 numerow w ksiazce!szok.zadnych ludzi z roku.nic nie wiem normalnie jak sie z ludzmi kontaktowac.tym bardziej ze ja naszej klasy nie mam to juz wogole:/

larvunia kochana nie chcesz u mnie posprzatac lenia mam:sorry2:a co do zdrowia mam juz dosyc
katar mam 2 miesiace co mi przejdzie znowu mam cholerna alergia na mleko:wściekła/y::wściekła/y:
kupsko zrobi niedobry ptaszek niedobry
witaj natalko my to sie nie znamy ale to nic:-) super ze dziecie ci ladnie rosnie
czesc ania jak tam weekend nie odzywalas sie 3 dni to mniemam ze okien jednak nie mylas;-)
oj rosnie rosnie:)

hej

wiamy ponownie;-)
wiesz, ze nasze dziweczyny to sie w tym samym tygodniu urodzily?

larvunia jak nóżka marcelka?
powiem Ci lepszy zart-ja tez mialam termin na 27.11:)

Beti-wózki sa w swiecie dziecka na rynku w m-rzeczu i duuuuzo jest w smyku w s-dzinie

oooo Natala:-) kochana no ciebie to wieki nie widzialam:-)
jak Lenka?:-) bylam tu u nas kolo ratusza, ale akurat tego wozka na który poluje na zywo niet;-)

reklama
tylko ze ja tam nie znam tych piguł nazwisk powiedz mi ta co przyjezdzała do ciebie to ta B bo to ona mi szczepila Patrysia;/ i sie ruszała gorzej niz 100 babeczka

ja najbardziej lubię jak ona szczepi (staram się wkręcić jak ona ma dyżur), jeszcze W jest ok. a ta T to takie ciemne długie, rozpuszczone, przetłuszczone, rozczochrane wlosy ma ona do Ciebie też jeszcze na patronaż kiedyśprzyjedzie jako środowiskowa, bo ta B to jako położna przyjeżdża

o dzieki kochana, bede w sobote to zaglądne tam ;-)
ceny mogą byc, bo jak mi się spodoba na żywo, a bedzie drogi to zamówie na allegro, zawsze to taniej
jest w Gorzowie babytime, ale to sklep internetowy szkoda, ze nie mozna tam wejsc i poogladac

jak dla mnie to tem babytime to taki mało komunikatywny jest,

Do góry