reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello:-)
ale mi sie wstac z wyra nie chcialo,masakra,
w sobote byla rodzina 10 osob a wczoraj znajomi brat jeszcze byl z rodzinka,caly czas przy garach stalam,i mam juz dosc,dobrze ze jedzenia zostalo bo dzis to ja robie se dzien lenia.
zrobilam pierwszy raz zrazy i gyrosa rozeszly sie jak swieze buleczki nawet na niedziele nie starczylo:-D:-D:-D

tort byl przepyszny,zrobilam zdjecie wiec wstawie jak znajde chwile wolna.
ciekawe ile dawid pospi biedak sie tez troche umeczyl i wogule wrazenia bo dzieci byly:-D:-D

ciasteczko dziekuje ze o mnie myslalas wiesz jak tam imprezka itd.:-D
co do spacerowki to nie kupilam i nie kupie,ta nasza jest ok no tylko ta opona ale da sie normalnie jezdzic a w razie czego kupi sie nowe kolo bez problemu,zreszta sa wazniejsze wydatki niz spacerowka

aaaaaa zapomnialabym dawid zlapal najpierw rozaniec a pozniej dlugopis:-D:-D

przeczytalam kilka stron ale wysiadlam na 2 ostatnich nie mam sil laski
niby fajnie ze tyle ludzi bo nigdy tyle u nas nie bylo.ale bardzo to wszytsko meczace.
hehe i kac troszku meczy a co nalezy mi sie :-D

reklama
witam
marzenka super ze imprezka byla udana, kaca powiadasza masz:-D:-D czasem trzeba:-D
to bedziemy czekac na zdjecia:tak:
cos dzisiaj taka pogoda niewyrazna:dry:

no impreza udana,a teraz mam sterte prania.......
dawid zmeczony nawet mu sie wstac nie chce w tym lozeczku..musze dac mu wit c bo jakis taki niewyrazny..a ja sama bym sie zakopala w lozku no bo jak wiadomo zmeczona jestem...

byl wczoraj chrzestny przyszly dawidka z dziewczyna,boze co za babsko!!!!nigdy jej nie lubilam ale glupio bylo tak go samego zaprosic,wiecie pani adwokat i te sprawy tak sie wywyzszala ze ho ho co ona nie powie,a jak mi dogadala ze marzena ty nie pij wiecej!!!!myslalam ze jej mnie kurr,...wezmie no chyba mi sie nalezalo wypic lampke wina a ona tak zasugerowala jak ja bym byla pila codziennie.

pomysl sobie ze ten typ tak ma i olej ja niech sie buja pani adwokat
smiac mi sie chce z takich ludzi ale wiesz jak to sie mowi sa stolki i taborety:-D:-D

hello:-)
ale mi sie wstac z wyra nie chcialo,masakra,
w sobote byla rodzina 10 osob a wczoraj znajomi brat jeszcze byl z rodzinka,caly czas przy garach stalam,i mam juz dosc,dobrze ze jedzenia zostalo bo dzis to ja robie se dzien lenia.
zrobilam pierwszy raz zrazy i gyrosa rozeszly sie jak swieze buleczki nawet na niedziele nie starczylo:-D:-D:-D

tort byl przepyszny,zrobilam zdjecie wiec wstawie jak znajde chwile wolna.
ciekawe ile dawid pospi biedak sie tez troche umeczyl i wogule wrazenia bo dzieci byly:-D:-D

ciasteczko dziekuje ze o mnie myslalas wiesz jak tam imprezka itd.:-D
co do spacerowki to nie kupilam i nie kupie,ta nasza jest ok no tylko ta opona ale da sie normalnie jezdzic a w razie czego kupi sie nowe kolo bez problemu,zreszta sa wazniejsze wydatki niz spacerowka

aaaaaa zapomnialabym dawid zlapal najpierw rozaniec a pozniej dlugopis:-D:-D

przeczytalam kilka stron ale wysiadlam na 2 ostatnich nie mam sil laski
niby fajnie ze tyle ludzi bo nigdy tyle u nas nie bylo.ale bardzo to wszytsko meczace.
hehe i kac troszku meczy a co nalezy mi sie :-D

mlody ksiadz sie szykuje?????? fajnie ze sie udalo... u mnie to jeszcze daleko do roczku..... juz bym chciala by moje malenstwo zaczelo pelzzzac hehehe

no impreza udana,a teraz mam sterte prania.......
dawid zmeczony nawet mu sie wstac nie chce w tym lozeczku..musze dac mu wit c bo jakis taki niewyrazny..a ja sama bym sie zakopala w lozku no bo jak wiadomo zmeczona jestem...

byl wczoraj chrzestny przyszly dawidka z dziewczyna,boze co za babsko!!!!nigdy jej nie lubilam ale glupio bylo tak go samego zaprosic,wiecie pani adwokat i te sprawy tak sie wywyzszala ze ho ho co ona nie powie,a jak mi dogadala ze marzena ty nie pij wiecej!!!!myslalam ze jej mnie kurr,...wezmie no chyba mi sie nalezalo wypic lampke wina a ona tak zasugerowala jak ja bym byla pila codziennie.

wyobrazam sobie co czujesz.... mojego meza siostra gowniara 18letnia mnie tez dobija... taki maly smród plączący sie pod nogami a pouczac mnie chce jak mam dziecko swoje wychowywac.. zreszta duzo bym musiala napisac a tego nie chcecie:) pozatymrodzina meza to mądralińscy ahahahha oni wszystko najlepiej wiedza a jak Ty sie odezwiesz to Ci powiedza ze masz bzdur nie gadac bo jest tak czy inaczej...ehhh;/ oslabiaja mnie dlatego do nich nie chodze!

no pewnie trzeba to olac:-D:-Dale ogolnie nie lubie takich ludzi co sie wywyzszaja:-Dsmiac mi sie chce jak gadaja ze oni beda miec dziecko dopiero jak dawid bedzie szedl do komuni:-D:-D
witaj natalko,pewnie ze pamietamy:-):-)jak twoja malenka?widzialam na nk ze juz troszke podrosla malutka:-)
dzieki za gratki:-)
o witam tez nowa kolezanke daffodill,w m-czu czesto bywam :-)

reklama
Do góry