reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko ja uwielbiam owoce :tak:;-)
zartuje laska z tymi wymogami, jak mi wode z kranu dasz do picia tez bedzie dobrze, juz nawet kawy niechce ;-)

ja w kosciele bylam ostatnio...ehm.... nie pamietam :dry: rok temu chyba w wakacje... u siebie w k-cach.... albo u mojej babci nie pamietam nawet...
ale powiedzilam sobie, ze jak bedzie tylko cieplej to zaczne z mlodym chodzic u nas :tak: ja wierzaca, ale nie praktykujaca... w sumie to przez mojego meza... on taki ateista raczej.... No i jak sie slucha oi tyxch ksiezach to tez sie odechciewa... jak u mojej kuzynki na slubie o smierci np gadal na mszy to masakra jakas.... albo o polityce w kosciela pitola, nie dla mnie takie numery ;-)
bardzo lubialam chodzic swego czasu do buialego kosciolka w gorzowie... do tych brazowych kapucynow :tak:

reklama
ja to staram sie chodzic ale ogolnie mam lenia i dzieciaki nudza sie na mszy i po 30min mloda pyta ciagle kiedy koniec no kiedy
a jak co do czego to i tak nie wiem o czym bylo kazanie bo nie slucham bo o duperelach gadaja a nie o zyciu

u mnie kawe to masz na dzien dobry a jak bedziesz grzeczna to i cos do kawy bedzie:-D:-D
ale spoko jak bedziesz w okolicy zapraszam serdecznie:tak::-):-)

:-):-):-)
dziekuje ciasteczko :tak:

no wlasnie nudne sa te msze...
a dla dziecka to juz wogole... chociaz fajnie zawsze o 11.00 byla masza specjalnie dla dzieci w tym kosciele bialym w gorzowie kolo pl. staromiejskiego....
a tu to nawet nie wiem ale chyba tylko 2 msze sa w niedziele....

jej mlody juz 2 kanapke wpitala...
zarloczek moj ;-)

mi sie nie chce specjalnie do centrum jechac do bialego kosciolka bo mam tu 5min drogi od domu ale msza dla dzieci rozni sie od tej dla doroslych tylko tym ze graja na gitarze, no i nie piosenki dla dzieci tylko te zwykle piesni koscielne
lubie chodzic latem bo mozna na dworze stac i przynajmniej dziecku sie nie nudzi;)
to twoj maly to glodomorek;-) ale pewnie na dworze byliscie wyhasal sie i dlatego

dobra ide mlodego kapac...
wpadne pozniej ;-)

na 10.00 chyba byla masz dla dzieci a na 11.30 chyba dla mlodzierzy....
jakos tak bylo....
ja zawsze szlam na gore hehehehe... co by na lysinki popatrzec heheheheh

Ostatnia edycja:
narazie larvunia ale ja dzisiaj juz nie zajrze tu wiec milego wieczoru i jak to moj M nieraz mawia
"stosunkowo udanej nocy":-D

hejo z wieczora.
Ja zrobilam salatke z brokuła i idziemy wrzerać. do tego małż polazł po piffko;)

Czyli bedzie stosunkowo udana noc;) mam nadzieje;p

Usta-usta lubie ogladac i własnie juz czekam;)

Milej nocki!

kurna przegapilam ...
trafic na ten serial nie moge cos katgen, ani jednego odcinak nie widzialam :dry:
a ponoc zarabiasta komedia...

jest tu jeszcze ktora??

reklama
Do góry