reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczyny jestem mama grudniowa z 2009:-) dopiero teraz znalzlam ze sa tu dziewczyny z Gorzowa i okolic. Ja jestemz Międzyrzecza. Czy mogę do was dołączyć??

witam się i ja:-)

ja jej wslanie zaczelam podawac w wiekszosci wode zamiast soczkow ale wszystkim mi pluje! hehe.. meczymy sie tez z ząbkowaniem ale to nie jest takie straszne jak to co sie dzieje teraz...

już męczycie się z ząbkami:szok:, mojej Oliwce pierwszy zębolek wyszedł jak miała 8 miesięcy

czesc befatka
ale masz humorek oj oj...
u nas fajnie cieplutko sie robi na dworze az chce sie zyc :tak:
jak tylko wlosy mi wyschna to ide na spacerek, bo szkoda pogody na siedzenie w domu :tak:

haha a u mnie rzut kapciem od Ciebie i pada;-)

no właśnie wystarczy tylko ruszyć swoje 4 litery i się wybrac do mnie. larvunia, do mnie masz chyba mniej niz 5 km

Witam !!!
A ja niedawno z gorzowa wróciłam odwiedziłam babulke swoja i teraz w doma siedze bo deszcz pada:wściekła/y:

Ty ciotka też mogła byś sie do mnie wybrać np. pod pretekstem oddania pokrowca na przewijak;-)

reklama
witam się i ja:-)

już męczycie się z ząbkami:szok:, mojej Oliwce pierwszy zębolek wyszedł jak miała 8 miesięcy

tak ząbki już nam zaczynaja wychodzic... ale Julcia ma to genetycznie i ja i maz mielismy tak szybko zabki... do tego i ja i maz szybko siadalismy i chodzilismy i widze ze corka idzie w nasze slady bo juz potrafi sama usiasc... nie na dlugo ale zawsze cos tam skrobie..

kasienka kochana spoznilas sie :-p ide do beaci dzis na kawusie... ;-)
no jezeli mlody sie obudzi i mnie leb przestanie bolec i brzuch :baffled: wzialam juz tabletke....
moze do 16.00 dotre do niej...

odezwe sie wieczorkiem a teraz ide sie polozyc papappa

Czesc Wam :-)

Witam nowa kolezanke, Monika jestem :-)

U nas wszystko oki, z moim M tak jakby lepiej po tym zdarzeniu co mialo miejsce to nawet mi przy Marcie pomaga, wezmie ja sam z siebie i sie nia zajmnie no i do mnie ma inny stosunek... chyba podzialalo zagrozenie ze od niego odejde, mam nadzieje ze to nie bedzie chwilowa zmiana...

a martuska to juz przechodzi sama siebie :-) z wozka o malo co mi nie wypadla bo nie przypieta siedziala i zlapala sie boku i fikolka chciala zrobic :-D jak jej przytrzymam nozki na lezaco to sie sama podniesie do siedzenia, juz sama siedzi tylko jeszcze chwieje sie czasami na boki... zabkow brak nadal ale caly czas smaruje jej zelem bo bola dziaselka...
bylismy w srode na bioderkach i jest wszystko oki, glowka wskoczyla do panewki i juz nie musimy wiecej do niego przychodzic chyba ze jak bedzie chodzila i cos bedzie niepokojacego to mamy sie zglosic. I moja mala juz zaczyna podrywac facetow :-D jak bylismy na tych bioderkach to lekarz jej robil usg i jak sie zaczela usmiechac do niego gadac i wogole tylko na niego sie chciala patrzec az nie mogl jej zrobic jednego bioderka tak sie obracala w jego strone :-D ale powiem wam ze ten lekarz przystojny byl :-p

Czesc Wam :-)

Witam nowa kolezanke, Monika jestem :-)

U nas wszystko oki, z moim M tak jakby lepiej po tym zdarzeniu co mialo miejsce to nawet mi przy Marcie pomaga, wezmie ja sam z siebie i sie nia zajmnie no i do mnie ma inny stosunek... chyba podzialalo zagrozenie ze od niego odejde, mam nadzieje ze to nie bedzie chwilowa zmiana...

a martuska to juz przechodzi sama siebie :-) z wozka o malo co mi nie wypadla bo nie przypieta siedziala i zlapala sie boku i fikolka chciala zrobic :-D jak jej przytrzymam nozki na lezaco to sie sama podniesie do siedzenia, juz sama siedzi tylko jeszcze chwieje sie czasami na boki... zabkow brak nadal ale caly czas smaruje jej zelem bo bola dziaselka...
bylismy w srode na bioderkach i jest wszystko oki, glowka wskoczyla do panewki i juz nie musimy wiecej do niego przychodzic chyba ze jak bedzie chodzila i cos bedzie niepokojacego to mamy sie zglosic. I moja mala juz zaczyna podrywac facetow :-D jak bylismy na tych bioderkach to lekarz jej robil usg i jak sie zaczela usmiechac do niego gadac i wogole tylko na niego sie chciala patrzec az nie mogl jej zrobic jednego bioderka tak sie obracala w jego strone :-D ale powiem wam ze ten lekarz przystojny byl :-p

Widac Martusia zna sie na mezczyznach od najmlodszych lat:-) heheh
o mam takie pytanko do Ciebie boi widze ze Twoja corcia ma ponad 5 miesiecy.... od kiedy wozisz malenka w spacerowce????
A tak pozatym to wszyscy znaja moj nick ale na imie mam Justyna:)

Wiesz co ja zaczelam ja wkladac do spacerowki od jakis 2 tygodni ale moja kolezanka to juz wkladala jak jej synek mial 4 miesiace wiec to zalezy tylko od ciebie no i od dziecka. A jak piszesz ze jest silna Julka to mozesz sprobowac ja wlozyc do spacerowki

czesc
a ja wlasnie wrocilam od beaci :-)
ale ma super brzdaca :tak: kiedy moj taki byl malenki oj oj oj daaaaawno ;-)
no i jakiego ma extra piesia :-D:-D:-D
marcel to myslalam ze glowe urwie tak sie ogladal w drodze do auta za pieskami hehe ;-)
beacia no mam nadzieje ze teraz bedziemy czesciej sie widywac :tak:
rowna z Ciebie babeczka :tak: :-D

ciasteczko... no ja tez nie doczytalam... tez nie wiem...
ciasteczko pieczesz cos na jutro?? :-)

Widac Martusia zna sie na mezczyznach od najmlodszych lat:-) heheh
o mam takie pytanko do Ciebie boi widze ze Twoja corcia ma ponad 5 miesiecy.... od kiedy wozisz malenka w spacerowce????
A tak pozatym to wszyscy znaja moj nick ale na imie mam Justyna:)
jesli moge cos podpowiedziec to moje zdanie jest takie, ze zalezy to od spacerowki... Jezeli ma miekkie oparcie to lepiej nie wkladac jeszcze malenstwa bo sobie znieksztalci kregoslup ale jak twarde oparcie to chyba mozna :tak:
ale to tylko moje zdanie...

acha pytalas o galerie, wiec to na naszym tajnym watku mamy galerie....
z czasem i Ty tam bedziesz miala swoja galerie pewnie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
nie pieke a co chces wpasc do mnie??
zrobilam tylko bita smietane z galaretka w formie ciasta wlasnie zastyga
tez pycha a ma mniej kalorii:-)

Do góry