reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no ja tak srednio za niedziela przepadam zwlaszcza jak jest taka pogoda beee
my zaliczylismy kosciol gosci tez mielismy i juz pojechali sobie:tak: takze sie kreci jakos
wlasnie dziewczynom gofry robie
larvunia ale ty kombinujesz z tymi suwaczkami:-D

Witam sie i ja niedzielnie..... doczytalam temat Kosciola.. otoz ja to tez za bardzo nie lubie chodzic... mam lenia.... osrtatnio bylam na slubie 1 sierpnia 2009 pozniej 22 byl chrzest mojego chrzesniaka i 29 slub kuzynki.... od tej pory ani razu... a teraz 5 kwietnia chrzicmy nasza mala krolewne wiec znow tam sie pokaze a 17 kwietnia moj brat bierze slub wiec troszke znow odwiedze te mury.
co do galerii to rozumiem... trzeba poznac kogos zanim da mu sie dostep do waszych prywatnych rzeczy..ale jak nie macie nic przeciwko to tutaj moge wam conieco pokazac...oczywiscie nie rzuce posta na cala strone:-)

czesc daffodill
tak to jest z tym kosciolem niestety:baffled:
a co do tajnego to fajnie ze rozumiesz z czasem pewnie ciebie tez tam wciagniemy:tak:
to sa nasze srodki ostroznosci
jak masz ochote to mozesz cos i tu wstawic
dziewczyny nieraz tu pokazywaly

no i tu jesli macie ochote
[video=youtube;eYO33rvOqPw]http://www.youtube.com/watch?v=eYO33rvOqPw[/video]
[video=youtube;kkkt65FCvYQ]http://www.youtube.com/watch?v=kkkt65FCvYQ[/video]

daffodill heheheh mala widze od malego przyzwyczajana jest do klawiatury hehehehe, moj tez :-D:-D:-D
super masz coreczke :tak:

ciasteczko kochana no przeciez pisalam ze mi sie nudzi :-D
no juz teraz nie, bo bylam juz z psem w lesie - sama bo mlody zasnol i wogole pada co chwilke..., w agapie po troche slodyczy do kawy po obiedzie zeby bylo... lubie jak w niedziele moj ma wolne i tak po obiadku sobie siedzimy przy kawusi i ciachu....

jej tak wogole to co 2-3 godziny odkurzam w domu :wściekła/y:
siersciuch zaczyna dzialac... mam juz dosc. Wczoraj sie zaczelo :baffled:
W lesie ja wyczesalam w domu ja wyczesalam, poduszki mozna robic... :dry:

no zaraz obiadek mamy... dzis babcine (dala mi ostatnio jak bylam) golabki + ziemniole i gotowane warzywka :tak:
SMCZNEGO tym co jedza teraz ;-)

aaaaa ciasteczko co do suwaczkow to obserwowalas ciagle?? bo ja od 8.00 do 11.00 to mieszalam ciagle z nimi hehehe czego tu nie bylo ;-)

ja jestem juz tez.. mialam chwilowa przerwe bo kolezanka przyszla zobaczyc moja coreczke... odkrylysmy nowa zabawe i mala chichra sie jak nie wiem co... mala smieszka:) co do klaiwatury to jak ja pozniej chcialam od niej oderwac to byl placz az sie zanosila! ale udalo mi sie ja utulic:)

reklama
Do góry