reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja byłam z m-cza teraz jestem z Kęszycy Leśnej. wiec rzut kapciem od m-cza

no to faktycznie keszyca to bliziutko.... co na codzien porabiacie??? mi Miedzyrzecz za maly jest na spacery hehhehe mielismy mozliwosc z mezem tam mieszkac ale ja nie mam prawa jazdy a maz pracuje do 18 i umarlabym nie mogac ruszyc sie do miasta.

reklama
ok my sie szykujemy i idziemy na zakupki:)
jak wrocimy to do was zajrzymy:-)
panuje tu weekendowa cisza czy zawsze u was jest tak spokojnie??? na forum mam grudniowych z 2009 az wrze czasem nie jestem w stanie nadrabiac co dziewczyny pisza.. hehehe
no ale wy tez pewnie pracujecie a ja siedze w domku z mala to chce mi sie z kims porozmawiac:)

Dafodill ja tez na zakupki pojade jak mój mąż wroci, może sie spotkamy? ja do biedronki ruszam ale pewnie gdzies ok 15stej bede.

Gdzie mieszkasz? Ja mieszkalam na prusa do sierpnia.

A Larvunia rzuca sie beretem ale z kęszycy leśnej do m-cza to i kapciem dorzucisz;P

Ide prasowac

no moj zaplakany zasnol... jej jak on zaczol wymuszac ze szok :sorry2:
dziwne ze zasnol o tej godzinie... ale to chyba pogoda, pada u nas... :dry:

nowa kolezanko daffowill, wybacz ze nie dodaje cie do znajomych, ale jestem sceptykiem :sorry2:
kiedys Cie dodam napewno ;-);-);-)
co do ciszy, to w weekendy zawsze tak ;-)

dobra to jak kazda sobie poszla, to ja tez ide na klatke pieterko posprzatac ... do pozniej laseczki!

Ostatnia edycja:
beacia na tajnym masz jak bylo, niechce mi sie dwa razy pisac ;-)
ciasteczko wlasnie dobrze, ze jest cieplej... wiosne czuje z oddali :-D

Dafodill ja tez na zakupki pojade jak mój mąż wroci, może sie spotkamy? ja do biedronki ruszam ale pewnie gdzies ok 15stej bede.

Gdzie mieszkasz? Ja mieszkalam na prusa do sierpnia.

A Larvunia rzuca sie beretem ale z kęszycy leśnej do m-cza to i kapciem dorzucisz;P

Ide prasowac

ja juz wrocilam bylam w intermarche bo mieszkam blisko a dokladnie naprzeciwko tego nowego kosciola 5 braci meczennikow:-) to moj widok z okna:)
biedronke tez bardzo lubie...umiem sie w tym sklepie odnalezc wiem gdzie co jest i mam tam kilka sprawdzonych rzeczy no i moje pampersy wiecznie sa tam w promocji:-)

reklama
u mnie tez deszcz diabelko pada ale co by mojemu dziecku nie bylo smutno spi w wozku ma otawrte okno wiec prawie jakby byl ciag dalszy spacerku.... znalzlam przyczyne dlaczego moje malenstwo nie chce jesc i przy tym wydziwia nieziemsko! otoz zmienilam jej smoczki w butelkach na 3m+ i byly widocznie za szybkie... zakrztuszala sie i wtedy byl placz i niechec jedzenia! zmienilam na stare smoczki to wytrabila butle w moment i chciala wiecej:-) no ale grymasi dalej humorki ma i wrzeszczy co jakis czas nieziemsko!

a jeszcze takie pytanie... czytalam o jakiejs galerii... macie gdzies jakis album gdzie wrzucacie zdj?? i jakie tam fotki wrzucacie??? moze i my dolaczymy cos od siebie:-)

Do góry