reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
helol
Aska fajnie ze zabawa udana i ze kasa wpadla jakas
ps. mam dla ciebie jakies portki a jak nie beda pasowaly to do kontenera wrzucisz;p
larvunia- a czym twoj sie ajmuje ze tyle go w domku nie ma biedny tyle w robocie siedziec;/
A u mnie weekend udany choc meczacy ;p w piatek posiedzielsmy u kolezanki i popiwkowalismy a w sobote bylismy w kinie na Avatarze ( chociaz nie lubie fantastycznych filmow to mi sie podobalo
wogole caly weekend poza domem ( u rodzicow) Amelka wybawiła sie ze swoim kuzynem i obydwoje zadowoleni
no i co tu jeszcze ehh od dzis kapusciana bo w weekend troche sobie pofolgowalam (pwiko noi obiad w niedziele)
Aska fajnie ze zabawa udana i ze kasa wpadla jakas
ps. mam dla ciebie jakies portki a jak nie beda pasowaly to do kontenera wrzucisz;p
larvunia- a czym twoj sie ajmuje ze tyle go w domku nie ma biedny tyle w robocie siedziec;/
A u mnie weekend udany choc meczacy ;p w piatek posiedzielsmy u kolezanki i popiwkowalismy a w sobote bylismy w kinie na Avatarze ( chociaz nie lubie fantastycznych filmow to mi sie podobalo
wogole caly weekend poza domem ( u rodzicow) Amelka wybawiła sie ze swoim kuzynem i obydwoje zadowoleni
no i co tu jeszcze ehh od dzis kapusciana bo w weekend troche sobie pofolgowalam (pwiko noi obiad w niedziele)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
uuu larvunia to masz aktora ja tez kiedys mialam zapedy na teatr ale z wiekeim jakos mi przeszlo no i przyszla trema a tak to wszedzie latalam gdzie sie da jakieprzedstawienie w szkole bylo czy jakis konkurs recytatorski to zawsze bylam a teraz jakos siebie nie widze wypowiadajacej sie na scenie przed tyloma ludzmi;p
A nowa to tak jeszcze tak za bardzo to nie wiem jak co i gdzie szukac no i Asienka mnie tu wysłała na to forum
woooooooooooooooooow
kobito jak bedziesz to wal na priva Kobito ja tez z Krzeszyc jestem i dopiero dzieki katgen zakumalam ze ty tez No w koncu ktos to zaglada tez i tu jest z "mojej" miesciny ;-)
C
ciasteczko
Gość
hejo dziewczyny
blond to super ze wszystko poszlo ok:-)
ania pr alez sie zaparla z tymi dietami:-):-)
larvunia nudy powiadasz no zeby chociaz bylo cieplo to mozna i pol dnia na dworze spedzic a tak sniegu masakra i tyle juz mam dosyc ale jest takie inne
powietrze na dworze takie przyjemne
blond to super ze wszystko poszlo ok:-)
ania pr alez sie zaparla z tymi dietami:-):-)
larvunia nudy powiadasz no zeby chociaz bylo cieplo to mozna i pol dnia na dworze spedzic a tak sniegu masakra i tyle juz mam dosyc ale jest takie inne
powietrze na dworze takie przyjemne
PR nie nei nie, akustykiem jest Nie wiem jak on tam sie wogole dostal jak nic wspolnego z akustykiem nigdy nie mial hehehe on informatyk - elektryk jak juz z zawodu heheheh i widzialam go tylko w tych dziedzinach bo to jego pasja a ten teatr to z przypadku chyba heheh
ciasteczko oj tak szkoda ze cieplej nie jest... Ja juz mam dosc sniegu nie wiem jak Wy
ciasteczko oj tak szkoda ze cieplej nie jest... Ja juz mam dosc sniegu nie wiem jak Wy
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
jezu jak mi sie nie chce nic normalnie jestem jakas taka bez sily tylko bym spac mogla ciagle i wszystko mnie boli nosz masakra jakas i wyspac sie nie moge i odpoczac ciagle chodze zmeczona a tu jeszcze pewnie dzis albo jutro sie @ przyplacze;p
dobra juz wam nie marudze
dobra juz wam nie marudze
reklama
C
ciasteczko
Gość
ania mozliwe ze po tej diecie tak cie oslabilo a ze pogoda do doopy to chyba wszystkie mamy jakies achy i echy
Podziel się: