reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dobry

Moja wstała dzisiaj o 6. no masakra!!
Ale ja sie dopiero teraz zwlekłam z wyra.

Larvunia a Beacia jest z Krzeszyc!

helol
Aska fajnie ze zabawa udana i ze kasa wpadla jakas:)
ps. mam dla ciebie jakies portki a jak nie beda pasowaly to do kontenera wrzucisz;p

larvunia- a czym twoj sie ajmuje ze tyle go w domku nie ma biedny tyle w robocie siedziec;/

A u mnie weekend udany choc meczacy ;p w piatek posiedzielsmy u kolezanki i popiwkowalismy a w sobote bylismy w kinie na Avatarze ( chociaz nie lubie fantastycznych filmow to mi sie podobalo:)
wogole caly weekend poza domem ( u rodzicow) Amelka wybawiła sie ze swoim kuzynem i obydwoje zadowoleni :)
no i co tu jeszcze ehh od dzis kapusciana bo w weekend troche sobie pofolgowalam (pwiko noi obiad w niedziele)

katgen jaka beacia??
pr w teatrze pracuje :-D i teraz przed premiera jest bardzo duzo prob to musi byc tak dlugo...
ja tez bylam na avatarze (w grudniu) tez bardzo mi sie podobal ten film!!!

uuu larvunia to masz aktora:) ja tez kiedys mialam zapedy na teatr ale z wiekeim jakos mi przeszlo no i przyszla trema a tak to wszedzie latalam gdzie sie da jakieprzedstawienie w szkole bylo czy jakis konkurs recytatorski to zawsze bylam a teraz jakos siebie nie widze wypowiadajacej sie na scenie przed tyloma ludzmi;p

A nowa to tak jeszcze tak za bardzo to nie wiem jak co i gdzie szukac:) no i Asienka mnie tu wysłała na to forum :)

woooooooooooooooooow
kobito jak bedziesz to wal na priva :-D Kobito ja tez z Krzeszyc jestem i dopiero dzieki katgen zakumalam ze ty tez :-D No w koncu ktos to zaglada tez i tu jest z "mojej" miesciny ;-)

hejo dziewczyny
blond to super ze wszystko poszlo ok:-)
ania pr alez sie zaparla z tymi dietami:-):-)
larvunia nudy powiadasz no zeby chociaz bylo cieplo to mozna i pol dnia na dworze spedzic a tak sniegu masakra i tyle juz mam dosyc ale jest takie inne
powietrze na dworze takie przyjemne

PR nie nei nie, akustykiem jest :-p Nie wiem jak on tam sie wogole dostal jak nic wspolnego z akustykiem nigdy nie mial hehehe on informatyk - elektryk jak juz z zawodu heheheh i widzialam go tylko w tych dziedzinach bo to jego pasja a ten teatr to z przypadku chyba heheh

ciasteczko oj tak szkoda ze cieplej nie jest... Ja juz mam dosc sniegu nie wiem jak Wy :sorry:

jezu jak mi sie nie chce nic normalnie jestem jakas taka bez sily tylko bym spac mogla ciagle i wszystko mnie boli nosz masakra jakas i wyspac sie nie moge i odpoczac ciagle chodze zmeczona a tu jeszcze pewnie dzis albo jutro sie @ przyplacze;p
dobra juz wam nie marudze:-p

reklama
ania mozliwe ze po tej diecie tak cie oslabilo a ze pogoda do doopy to chyba wszystkie mamy jakies achy i echy

Do góry