reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
uu kochana jakas deprecha sie szykuje chyba no ale pogoda dobija nos ubrania kolorowe powinny choc troche pomoc

hehe nie wiem czy pomoga;p normalnie musze cala chate wysprzatc a tak mi sie nie che ze masakra ale jakos po malu w tydzien moze sobie wysprzatam;p

spoko ania wiekszosc chyba z nas jest ostatnio anty na sprzatanie jakis len czy cóś:-D:-D
ja tez niedlugo spadam musze pranie i u dziewczyny porzadki zrobic tam to sie chyba nigdy nie skonczy:eek:

u mojej czorcicy to samo ja tylko chodze i skaldamzabawki odwracam sie a one znow porozwalane alebo znow u nas w pokoju ehhh taki urok bycia matka;p;p;p

dziewczyny milego dnia zycze i oby ta zima konczyla sie juz tego wszystkim nam zycze:-)
pozniej moze zajrze

ania tak to jest z dzieciakami

reklama
Do góry