reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dziękuję wam za podpowiedzi będę napewno zaglądać na wasz post:) Poczytam jeszcze na necie olekarzach w Gorzowie ale ważniejsze dla mnie są wasze opinie wiadomo z autopsji lepiej wiedzieć
Pozdrawiam was wszystkie:)

reklama
hej
ja juz w domku P. wrocił ale jutro jedzie.
Dzewczyny zapraszam oczywisce jesli w szpitalu ne bede;-)
Juz spakowana do szpitala wszystko czeka na dzidzie wszystko kupione.
Teraz znow mam gina co tydzen ganiam. Zobaczymy co z tego bedzie...

Dobrej nocy kobietki

Marzenka wracam na studia, zawalilam ostatni semstr przez ciaze i teraz chce dokonczyc bo szkoda mi tych 3 lat nauki. A tak chociaz bede miala licencjata a pozniej zrobie sobie magistra :-)

wlasnie kupilam Marcie na allegro paczke ubran :-)

niuska pokaz nam co kupilas malej,podaj linka:tak:
annes oj to tylko jeszcze pare dni,kilkanascie:-)szybko ten czas zlecial,masz juz skurcze ?boisz sie porodu?

Travian pl1

bylo na licytacji ale ostatnio przegralam w ostatniej minucie kurcze a takie fajne ciuszki byly akurat na wosne i lato... wiec zapytalam sie czy jest mozliwosc na kup teraz :-) no i sie zgodzila :-)

troche takie nie przyzwoite ale fajne :-)

Mała dziewczynka wraca do domu po zabawie w parku. Po chwili mama zauważa, że jak na sześcioletnie dziecko, ma ona bardzo bogaty zasób różnych słów uznawanych za wulgarne. Pyta więc:
- Skąd ty znasz takie słowa?
- A, taka dziewczynka tak mówiła.
- Jaka dziewczynka?
- A nie wiem, taka w sweterku w żółte paski.
Następnego dnia mama biegnie do parku i owszem - po chwili znajduje dziewczynkę w sweterku w żółte paski. Podchodzi i pyta:
- Czy to ty jesteś tą dziewczynką która mówi takie strasznie brzydkie słowa?
- A kto pani powiedział?
- Ptaszki mi wyćwierkały.
- No to ***** pięknie! A ja te skurwysyny bułeczkami karmiłam!

Mały chłopiec wchodzi do sypialni rodziców i widzi, że jego matka siedzi na jego ojcu i podskakuje. Matka zauważyła swego syna, gdy wyszedł zsiadła szybko z ojca, ubrała się i zaniepokojona tym, co mógł zobaczyć, poszła się dowiedzieć, co naprawdę widział. Syn spytał:
- Co robiła? tatusiowi, mamusiu?
- "Wiesz, jaki twój tata ma wielki brzuch? wiec czasami pomagam mu go spłaszczyć - wyja?niła mamusia. Chłopczyk na to:
- Tylko marnujesz czas, to nigdy nie zadziała
Mamusia, skonfundowana, spytała
- Dlaczego tak uważasz, synku?
- Bo za każdym razem, jak idziesz na zakupy, ta pani z drugiej strony ulicy przychodzi, klęka w sypialni przed tatusiem i pompuje go znowu!

Bawią się w piaskownicy dziewczynka i chłopczyk. Chłopczyk zaczyna rozmowę:
-Ja mam siusiaka a ty nie masz!
Dziewczynka na to:
-Dobrze ale jak będę dorosła to będę miała siusiaków ile będę chciała!!

12-letni synek, pyta się ojca (w mieście otwarto właśnie agencje
towarzyska):
- Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji?
Ojciec mocno zakłopotany odpowiada:
- Synku, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, ze robi się tam człowiekowi dobrze.
Synek jest ciekawy. Raz dostaje od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film biegnie do owej agencji i dzwoni do drzwi. Otwiera mu zdziwiona pani:
- A co ty chłopczyku chciałeś?
- No, chciałem, żeby mi zrobić dobrze, mam nawet pieniądze!
Pani zaprosiła chłopca do środka, następnie zaprowadziła go do
kuchni, ukroiła trzy duże pajdy świeżego chleba, posmarowała masłem i miodem i podała chłopcu.
Chłopiec wpada do domu i krzyczy:
- Mamo, tato, byłem w agencji towarzyskiej
Ojciec mało nie spadł z krzesła, mamie oczy nas wierzch wyszły.
- I co?! - pytają nieśmiało rodzice
Dwie zmogłem, ale trzecia juz tylko wylizałem

kurde u nas znowu sasiedzi siedzą...

Aness co jest???

Niuskaa dobrze ze Martusia juz siada....
Później sie odezwe

NIuskaa sliczne ciuszki

Katgen -sorry ale gg mi wywaliło nie moge sie zalogowac bo mam jakis błąd połączenia:angry::crazy::eek:
Niuska sliczne te ciuszki

Dobra ide spac laseczki do juterka postaram sie odezwac.
My znowu chorzy tym razem wszyscy wrrr

Ja chce wiosne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

reklama
Katgen- a wymotuje bo mam taka zgage co kolwek nie zjem gdzes mala noga mi zoladek ucska a moj zoladek i bez tego do wymiany sie nadaje:-D

Marzenka- własnie stawa se brzuchol skurcze takie jakies czasem sie zdarza i boli cala mednica z Nati tak nie miałam.

A życze miłych Walentynek pełnych miłośc i czułości:-D:tak::tak:

Do góry