reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Blond to Ty na weselach śpiewasz? fajnie....
Sobie dorobisz nieźle.
Moja tez ciagle ama ama. zaraz chyba ja połoze spac bo....nie wyrabiam...

reklama
ja chyba oszaleje z tym dzieckiem...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:napisalam posta, mlody pierdyknal lapami w kompa i siee wylaczyl....:wściekła/y:wezcie go bo nie wytrzymam normalnie:eek:
co do wesel to dopiuero zaczynam z tym zespolem.dzisiaj jakas impreza karnawalowa, a potem dopiero moze w wakacje cos...:-(no i pieniadze polowe mniejsze niz w warszawie.no ale na zalegly czynsz bedzie a to wazne
przyszlo mi jeszcze raz rozliczenie wody i tak jak mialam niedoplate 6 zl to teraz mam 50 zl nadplaty bo ktos w klatce zanizyl odczyt licznikow swoich i wszyscy mieli niedoplaty oprzez niego ale teraz juz ok.

Blond a dostałaś ta mieszkaniówke?
Mój Terrorysta poszedł spać o 10;)
zdazylam poprasowac i kawe w spokoju wypic i juz mi lepiej.

jeszcze decyzja do mnie nie przyszla ale pewnie dostane bo sie mnie pytaly jakim cudem my zyjemy.wczesniej mialam 160 zl dodatku ale wtedy mialam wieksze dochody.bo mialam 210 zl zasilku a teraz mam tylko rente.
moj maly spi a ja sie przygotowuje
co robicie na obiasd?
ja watrobke tylko nie wiem czy maly to zje...:/

ja kurczaka własnie smaże, tzn pieke ziemniaki i surówki brak bo przed zakupami jesteśmy.
wlasnie sie wyszykowałam jak stróż w boze ciało. miniówke;P buhahaha

Hejka :-) ale sie rozpisalyscie :-) u nas wszystko po staremu. Marcie ida zabki, ale mysle ze niedlugo jedyka sie juz pojawi. A wogole juz mi sama siedziala, tylko przez chwile ale to i tak szybko bo przeciez jeszcze 5 miesiecy nie ma :-)
a z nowosci to wracam do szkoly :-) od poniedzialku zajecia, a ja nie mam z kim Marty zostawic :sorry: nadzieja jest tylko taka ze maz zostanie w domu z nia, ale to jeszcze nic pewnego, a i tak to rozwiazanie na krotka mete jest....

Cześć Wam Dziewczyny potrzebuję pomocy szukam lekarza GINEKOLOGA który jest "CZŁOWIEKIEM" I ZNA SIĘ NA SWOIM FACHU własnie was znalazłam obecnie piszę na forum Kącik zadumy POronienia :( Straciłam swojego dzidziusia w 19tc przez zaniedbanie lekarzy i szukam dobrego lekarza Dziękuję z góry za odpowiedź
Pozdrawiam was serdecznie:)

Cześć Wam Dziewczyny potrzebuję pomocy szukam lekarza GINEKOLOGA który jest "CZŁOWIEKIEM" I ZNA SIĘ NA SWOIM FACHU własnie was znalazłam obecnie piszę na forum Kącik zadumy POronienia :( Straciłam swojego dzidziusia w 19tc przez zaniedbanie lekarzy i szukam dobrego lekarza Dziękuję z góry za odpowiedź
Pozdrawiam was serdecznie:)

Ja jak bylam w ciazy to chodzilam do Tymszana, przyjmuje na Baczynskiego na os Staszica. Z opini kolezanek slyszalam dobre opinie o dr Lech, Sroka i Paszynski. Tych dwoch ostatnich przyjmja tez w szpitalu. A tak z ciekawosci sie zapytam kto byl Twoim lekarzem prowadzacym w szpitalu?? bo moja szwagierka tez poronila tylko ona byla w 9 tyg ciazy a przed Bozym Narodzeniem byla w szpitalu z powodu zagrozenia ciazy, wypuscili ja ale jak sie pozniej okazalo z martwa ciaza... Gdy nie wymioty i krwawienie to by nie wiedziala....

reklama
czesc laski:-)
od rana mnie nie bylo bo ciagle cos...
niuska powiedz do jakiej szkoly wracasz?:eek::eek:

no no widze ze twoja mala postepy robi,bravo bravo:-):-)
EWELINKA ja chodzilam prywatnie cala ciaze ale ja raczej ci nie pomoge bo do mojej miejscowosci raczj masz daleko,gdyby nie moja gin podejrzewam ze nie mialabym teraz dawidka,tak podejrzewam....

kasiu a co sie stalo ze izka sie tak wczesnie obudzila?moj dzis wyjatkowo do 7-10 spal pewnie przez to ze sami spalismy do 7-30:-D:-D
co do jedzenia wnocy jest poprawa i sie juz tak nie budzi,dzis dopiero o 5-30 dostal butle bo juz o tej jestem wyspana:-D:-D

ciateczko kochana powiedz mi gdzie dostane foremki te papierowe do mufinek?i ile ok kosztuja?cholera nigdzie nie moge dostac a chce zrobic kulki rafaello na roczek bo wyszmi mi ostatnio pyszne a te foremki beda mi potrzebne do ozdobienia:-D

bylam dzis pierwszy raz na spacerze naszym woziem w miescie,cieszylam sie jak dziecko i chyba za szybko...:-:)-(plakac mi sie chce bo juz mam dosc ciagle cos nie tak....a tak naprawde chodzi o kase,bo wdupie mialabym te je....ne kolko gdybym miala kase na nowa spacerowke....to mozna by bylo wtedy zalatwic spokojnie....no ale o co mi dokladnie chodzi!!juz wyjasniam otoz do domu wracalam z flakiem ale tym razem z drugim kolkiem tym malym..opona jest cala ale powietrze schodzi moj byl dzis w wulkanizacji i byly napompowane dobrze..wiec jak tu sie nie wkurzyc!!
blondi napisz jak tam ci poszlo na imprezie?pewnie masz treme,dawno nie spiewalas na takiej zabawie:-)

Do góry