reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam!

asienka-biedna malutka Natalka, kurcze przynajmniej tyle lepiej, ze teraz jest zimno wię nie będzie jej gorąco w tej pieluszce. Ile wstępie czasu bęzie musiała ją nosić?

katgen-druga jest fajna przynajmniej na zdjęciu, nie boisz się ze jak przyjdzie nie będzie dobre leżeć??

bond- co z blond 25?????o co chodzi??Gratuacje dla Rafałka,tak szybko wraca do zdrowia:-)dzielny maluszek.

befatka- mój też jakby w niego coś wstąpiło. dobrze,że już poszedł spać:nerd:bo myślałam ze oszaleje:baffled:

My z M siedzimy ogladamy film i saczymy drinki,na szęscie mały już poszedł spać. Cały dzeń zły, tzn odkąd go wzieliśmy ze żłobka.

reklama
A moja mała padla godzine temu. jestem pod wrazeniem. Boze jak ten bąbel w brzuchu mnie cisnie za pierwszym razem tak nie mialam normalnie chodzic czasem nie moge:tak:

Ja z Natalką w dzień to jeszcze jakoś dawałam radę ale w nocy takie ataki na pęcherz miałam, że łzy w oczach.

Witam!

asienka-biedna malutka Natalka, kurcze przynajmniej tyle lepiej, ze teraz jest zimno wię nie będzie jej gorąco w tej pieluszce. Ile wstępie czasu bęzie musiała ją nosić?

Ona do tej pory przez 4 tygodnie była szeroko pieluchowana (12 warstw flaneli) a teraz 8 tygodni frejka i po 8 tygodniach usg. Jak będzie trzeba dalej frejke to pewnie i tak trzeba będzie zmienić na większy rozmiar.

Asieńka postaram się żeby mój K. załatwil Ci numer telefonu tam gdzie w m-czu jest ten sprzęt ok?

znalazlam jakiś numer, spróbuj jutro zadzwonic, najwyżej Cie przekierują. 95 7423160

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-)
annes zauwazylam ze pozno chodzisz spac:-Ddzidzia nie daje ci pospac czy zawsze tak chodzisz pozno spac?:-D
ja to juz przewracam sie na drugi bok o tej godz:-D
u mnie nocka do dupy chyba z 4 razy wstawalam do dawida,juz sama niewiem o co mu chodzi,i jakiej metody stosowac zeby go oduczyc mleka w nocy,
troche sie wkurzylam sama na siebie bo wstalam do niego o 2 dalam butle polozylam sie na lozku u niego i mialam poczekaz az wypije ale zasnelam i obudzialam sie godz pozniej a dawid caly czas butelke mial wbuzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurde ale co ja na to poradze ze padam na ryj same oczy mi sie zamykaja:baffled:
eczoraj bylismy w tesco mielismy kupic mu buty takie zimowe nawet byly fajne ale 50zl ale znalazlam takie jakby kacioszki ale z welurku,wygladaja jak trampki za kostke no i wzielismy je 15 zl przecienione z 30 zl,a napewno bedzie mu cieplej niz w tych adidasach.
aneteczka jak katarek miloszka przeszedl?
annes moj to ostatnio probowal ze mna dyskutowac jak tlumaczylam mu ze niewolno dotykac wtyczek od przedluzacza:-Dale nie moglam ze smiechu:-D:-D
a wczoraj przeszedl pol pokoju a ja zdziwiona:szok::-D:-Dbo widze ze coraz pewniej sie czuje i mowie wam na bank bedzie chodzil sam w 11 miesiacu:-D
annes kasiu moze jakies spotkanko?od przyszlego tygodnia bede mogla bywac w m-czu czesciej:-)

Kasiu, dzięki, ja mam numer ze strony NFZ

SPRZĘT REHABILITACYJNO-MEDYCZNY PLUS Monika Mickiewicz Międzyrzecz Konstytucji 3 Maja 24 (95) 7417250

Zadzwonię w poniedziałek, jak mi na poniedziałek nie załatwi ta babka w Sulęcinie. Dzisiaj jeszcze muszę zadzwonić do jednego sklepu w Gorzowie, bo wczoraj już nikt nie odbierał ale wątpię, żeby mieli, bo w żadnym sklepie w Gorzowie :no: mają w ogóle.

Ostatnia edycja:
helol
dzis 12 dzien :) dzis mialam kryzys zjadlam marchewke popilam woda no i po chwili ja zwrocilam ;/ chyba zoladke przyzwyczail sie do kawy i pierwszego posilku kolo 12

reklama
Do góry