reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Październikówek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sms od Guzik
>Wikusia uparta nic ja nie rusza,wczoraj min.skurcze,dzisiaj znowu przerwa, mam duzo spacerowac i glaskac brzusio.

reklama
sms od onesmile - Pawel Krzysztof urodzil sie dzis o 12,09 przez CC. Jest cudny i zdrowy. wazy 3210. Jestesmy przeszczesliwi!

dzien doberek dziewczyny:)nasz synek terminowy wlasnie wody odeszly i dzis rodzimy:)jak juz bedzie na swiecie dam znac:)pozdrawiam

Witam , 14.10. urodzilam coreczke Lilliane , 52 cm i 3750 gram , niestety , przez cesarke , ale wszystko dobrze sie skonczylo .pozdrawiam.

Sms od malutkiej 80:
Hej. Tu malutka80. Dzisiaj o 6:03 urodziłam synka Bartosza. Waży 2680g i ma 53cm. Dostał 10pkt.Wczoraj o 23 niespodziewanie mi wody odchodzić czop. Pozdrowienia dla wszystkich.

Witam :) 15.10 urodziłam córeczkę Julie Anne 56cm i 3450 gram 10pkt poród naturalny. Od niedzieli szczęśliwe w domu pozdrawiamy :)

Ostatnia edycja:
Ladygab już po cesarce! Napisała o 11:04 :

"Hej. Już śmigam na własnych nogach, blizna prawie nie boli, jest lepiej niż po pierwszej cc. Madzik też grzeczna."

reklama
SMS od GUZIK
czesc, MINIU urodzila dzisiaj o 10.49 synka Kacperka,wszystko ok, prosila przekazac wszystkim dziewczynom pzodrowienia, a u mnie dalej cisza, jutro kolejna proba, z Wikusia wszystko dobrze tylkko wykluc sie nei chce

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.