reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Październikówek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sms od Guzik:

hej u nas sie nic nie ruszylo po kroplowce,nie wiem kiedy dadza nastepna, mowia ze moze byc nawet 2 dni przerwy, a myslalam ze dzisiaj bedzie po wszystkim, buziaki:)

reklama
Sms od Dorisday:
"Melduję że jesteśmy w domku. Pojawię się na forum jak ogarnę wszystko. Jestem szczęśliwa ale dziś pojawił się problem piersiowy. Mam nawał pokarmu i obolałe brodawki :( ale walczę. Buziaki dla Ciebie i dla wszystkich przed i po!. Dorisday."

Napisałam do sugar_and_spice, że jej dziewczyny z forum gratulują i dziwią się, że tak szybko poszło po tej zamkniętej szyjce. Odpisała:

Wody odeszły, akcja się zaczęła, szyja zgładzała się wraz z postępującym rozwarciem. Dzięki za gratki.

SMS od Mony z 13:33 bo wcześniej napisała że chyba jedzie do szpitala napisałam jak tam dziś i co u niej:
"Z tej strony mężulek rodziła od 23ciej do 12tej w poludnie,rozwarcie 7 ale nie poszło i była cesarka o 12:44 zostaliśmy rodzicami obie zdrowe mała waży 3,61. 54 lugosci dostała 3 dziesiątki.pozdrów dziewczyny odezwie się jutro sama.

SMS od Mony6061 z 11.57
"Witamy:) U nas dobrze, Mała na obserwacji jeszcze do jutra bo ulewało jej się z krwią. To wina ponoć porodu, że nałykała się wód. Schudła waży 3300 teraz a poza tym wsio ok"

sms od GUZIK

DZISIAJ DRUGA PROBA WLASNIE BIORE KROPLOWKE ALE NIC SIE NIE RUSZA; POZDRAWIAM WAS

reklama
sms od loliszki!!!!!!!!!!!!
"Witam. Franek przyszedł na świat przez cc dziś o 8:15 waży 3330g i ma 56cm długości. Jest zdrowy i głośno krzyczy:D Pozdrawiam"

już odpisuję że gratulujemy i również pozdrawiamy:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.