reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Październikówek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sms od daaa z 21:53

Dzisiaj po 3 dniach wywoływania, w tym 2 dniach skurczy krzyżowych co 10 min i 8 godzinach porodu bez zzo przyszła na świat Daria. Poród sn, 3690g, 56cm i 10pkt. Niestety okazało się, że mój org nie jest przystosowany do sn. Cała jestem pozszywana, łącznie z zmasakrowaną szyjką. Widok Darci wynagradza jednak wszystko. daaa

Ostatnia edycja:
reklama
SMS OD MAKUC :
No to o 0:20 urodzila sie Alicja:) wlasnie ja kapia,waza i mierza.Porod trwal jakies 2 h ale jestem tak ponacinana ze chyba przez rok na tylku nie siade.Buzki

sms dostalam od meza Guzik:
mamy coreczke Wikusie, narodziny o 14.17 (cesarka), 3750 i 55cm, zdrowa!z kasiunia tez ok!:)

progress.gif
Edytuj Zgłoś

sms od DAGISU 19.07

Aleksander urodzil sie dzisiaj o 12h, 60 cm, 3800, przy porodzie byly komplikacje i zdecydowali ciac ale zyjemy i to najwazniejsze:)

niedawno smsowalam z GUZICZKIEM i MAKUC i DAGISU pytalam jak tam mamusiowanie i jak sie czuja , MAKUC jeszcze nie odpisala, a GUZIK napisala mi
WIKUSIA ok, gorzej ze mna, zaliczylam juz dzisiaj dwa razy utrate przytomnosci, slaba jestem strasznie, mam nadzieje ze jutrobedzie lepiej, Wikusia cyca mloci juz:) pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn

odpisalam zeby sie nie martwila ze bedzie ok, zeby nie wahala sie stanac na nogi jak ja po cc-jak najszybciej-bo szybciej doszlam do siebie i teraz wiem ze lekarze mieli racje:)

DAGISU:
1.czesc kochana, maly slodki, nie ciagnie jeszcze cyca, ja juz powoli sie ruszam, w sobote wyjde, kto tam jeszcze sie rozpakowal? pozdrawiam wszystkich.
odpisalam ze Makuc i Guzik sie rozpakowaly i potem mi przyslala drugiego sms
2.ja nie wiem ale dla mne to byla tragedia, wlasnie byl u mnie moj lekarz i powiedzial ze dalam im popalic, wazne ze zyjemy,sciskam was mocno:)
napisalam ze teraz jak juz ma malenstwo przy sobie to teraz moze byc tylko lepiej i zapomni zaniedlugo o tym wszystkim.

sms od MAKUC:

pisalam jej o cyrkach z mala wczorajszych to mi odpisala:

widze ze nie tylko ja mam mase zabawy z mala, u nas od rana cos sie dzieje i ledwo wyrabiam,nic tylko karmie przewijam, bawie, dodatkowo cos sie zolta robi wiec pewnie czeka nas kilka dni dodatkowych w szpitalu, a co tam ciekawego na forum?

no i sms od GUZIK z ranka:
czesc ja dopiero dzisiaj wstaje powoli sama, wczorajszy dzien totalna klapa, 3 razy zemdlalam. musze nadrobic chodzenie zeby szybciej wyjsc do domu, cycki mam juz zmasakrowane ale jestem szczesliwa. jestem dumna z Bartka, przewija wikusie i wszystko kolo niej mi robi. pozdrowionka dla dziewczyn:)

Witam,
chciałam tylko zawiadomić, że w niedzielę 24.10 o 23:15 przyszedł na świat Adaś.
3030g i 53 cm :) Jestem szczęśliwa :) Od wczoraj jesteśmy w domu. Poród był ciężki, 25 godzin skurczy krzyżowych, co 5 minut błagałam o cesarkę albo o zabicie:p Teraz jestem cała porozrywana i chyba jeszcze długo nie będę mogła usiąść ale Adaś jest taki cudowny, że warto było :)

reklama
25.10.2010 o godzinie 9:19 przyszedł na świat karolek,waży 3920 poród przez cc
jest zdrowy
jesteśmy już w domku,szczęśliwi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.