reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Październikówek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziekuje Dziulka :)Tak dzis o 10.29 przyszedl na swiat nasz syneczek Casper:)waga 3910 i 55 cm:)oczywiscie sn:)jestesmy juz w domku bardzo szczesliwi:)

reklama
Wczoraj napisałam do malutkiej jak się czuje

Napisała,że dobrze, ale obolała, mają dziś wyjść, a mały daje popalić w nocy, krzyczy i nie chce jeść.

13.10.2010 r. o godz. 19.40 przyszedł na świat mój syn Sebastian. Waga 3170 g i 54 cm długi. Poród SN.

sms od GUZIK: ja nadal w dwupaku, szyjka juz miekka, rozwarcie 1.5-2cm, ale skurczy brak, od 8h jestem na kroplowce, pomalu cos sie rozkreca, mysle ze do soboty urodze

no wiec na nas tez czas.

19.10. przyszedl na świat Mateusz- 0 3.15 w nocy , wazyl 4090 i mierzyl 58 cm, porod naturalny w 39 i 3 dniu ciazy
wszystko trwalo 3 godziny i 15 min a skurcze 2 godzinki i 15 minut:) wiec jestesmy przeszczesliwi ze tak lekko i juz w domku

20.10.10 o godz. 04.52 urodził się mój synek Szymonek (który miał być Łucją:p). Przy urodzeniu ważył 3,800kg i mierzył 59cm:) Dostał 9 pkt Apgar:)

pisalam sms do MAKUC czy nadal w dwupaku i oto odpowiedz:
sms od MAKUC: jeszcze z brzuchem chodze, polozyli mnie na sali przedporodowej i czekaja,lekarz stwierdzil ze dzis lub max jutro rano bedzie po wszystkimbo powoli mi sie robi rozwarcie, zobaczymy co z tego bedzie

Napisała do mnie Malutka80:
hej Kasis.My nadal w szpitalu:( Mały dostał żółtaczkę i dopiero wczoraj kazali mi go naświetlać. W dodatku CPR mu skacze. Zastanawiają sie nad antybiotykiem. Jeśli dostanie to kolejne 7dni w szpitalu nas czeka. Jestem załamana. Boje sie o małego,mam dość szpitala i wkurza mnie tak wolne działanie lekarzy. czy 26 październik sie rozpakowuje?Buziaki dla forumowych ciotek. Malutka80 i Bartuś.

Choć trochę spóżnione ale ja też sie pochwale 8.10. w 40tyg. przyszedl na swiat mój synek Cyprian :-) 3.800 ,56cm 10pkt. .Wszystkim mamusią wielkie gratulacje i trzymam kciuki za oczekujące jeszcze:tak:

reklama
SMS od DAGISU
melduje sie ze szpitala, nic sie nie rusza, rozwarcie na 3 cm, szyjka krotka, skurczybykow brak. jak bede cos wiedziec dam znac pozdrowienia dla wszystkich
odpisalam ze trzymamy kciuki:)

SMS od GUZIK
niestety dzisiejsza kroplowka juz odlaczona, bedzie cc tylko nie wiem czy dzisiaj czy jutro, czekamy na lekarza, trzymajcie kciuki zeby poszlo wszystko dobrze.
odpisalam ze trzymamy i zeby sie nie bala:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.