- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wiktorek kajetan ur. 22.09 w 38 tc.
zgubiłam w szpitalu 10 kg. sama nie mogłam uwierzyć !
w końcówce ważyłam 72 kg., a obecnie 61.
generalnie wychodzi że w boczki weszło 5 kg.
czuję się leciutko, jednak brzuszek jeszcze sterczy:-)dzisiaj wracałam metrem po zdjeciu szwów i chłopak mi ustąpił miejsce:-)
celulitu i rozstępów brak:-)
a w ciąży było trochę.
zgubiłam w szpitalu 10 kg. sama nie mogłam uwierzyć !
w końcówce ważyłam 72 kg., a obecnie 61.
generalnie wychodzi że w boczki weszło 5 kg.
czuję się leciutko, jednak brzuszek jeszcze sterczy:-)dzisiaj wracałam metrem po zdjeciu szwów i chłopak mi ustąpił miejsce:-)
celulitu i rozstępów brak:-)
a w ciąży było trochę.
kasis
Fanka BB :)
Sms od Margeritty 9:54
Miałam dużą utratę krwi podczas porodu i jestem na kroplówkach, jak wyniki sie niepoprawną to beda mi przetaczać krew.Zmęczona ,ale przeszczesliwa.Patryk to maly aniolek nie płacze,tylko by spal, dostal 10pkt. mierzy 57cm i jest kochany. Pozdr dla bb.Poród jest si mogę mieć więcej dzieci. Margeritta.
Napisałam ze gratulujemy ,pozdrawiamy zazdrościmy szczęścia
Miałam dużą utratę krwi podczas porodu i jestem na kroplówkach, jak wyniki sie niepoprawną to beda mi przetaczać krew.Zmęczona ,ale przeszczesliwa.Patryk to maly aniolek nie płacze,tylko by spal, dostal 10pkt. mierzy 57cm i jest kochany. Pozdr dla bb.Poród jest si mogę mieć więcej dzieci. Margeritta.
Napisałam ze gratulujemy ,pozdrawiamy zazdrościmy szczęścia
ja ze szpitala sie chwale mozliwe ze juz jutro wyjdziemy
"1 Padziernika 2010 o godzinie 3:34 Urodzia sie Dobrusia Maria.Mala ma cale 3300g/52cm.Jest SLICZNA......porod szybki 1 skurcze ok.1:30 w nocy....Pozdrawiam....."
"1 Padziernika 2010 o godzinie 3:34 Urodzia sie Dobrusia Maria.Mala ma cale 3300g/52cm.Jest SLICZNA......porod szybki 1 skurcze ok.1:30 w nocy....Pozdrawiam....."
aga12/1979
Zaangażowana w BB
Szymek urodzil sie w czwartek 0 11.34 rano 30 wrzesnia, cc przebiegla bez problemow, dostal 10 pkt Apgar, waga 3830 gr, 51 cm, jest cudny, uwielbia spac, z jedzeniem roznie,ale dajemy rade, pozdrawiam i gratulauje kolejnym rozpakowanym mamusiom, dzis popoludniu wyszlismy ze szpitala do domku
reklama
fasolkaania
Fanka BB :)
Melduję posłusznie, że 02.10.2010 o godzinie 0.55 na świat przyszła nasza córeczka Lilianna, waga 3720, 56 cm, poród naturalny, 10 punktów.
A dziś już w domku jesteśmy
A dziś już w domku jesteśmy
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.