reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Październikówek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Napisałam do Ewy, że wszystkie ją ściskamy

Odpisała:

"Nic nie spałam, jestem nieprzytomna:) ale jest wszystko okej."

reklama
sms od Dobranocki - z przed chwili:

Oksytocyna nic nie dała. Wracam na górę, na oddział. Kolejna próba w niedzielę. Wychodzi na to że całą dobę bez jedzenia męczyłam się na darmo... Masakra. :-(

wiktorek kajetan ur. 22.09 w 38 tc.
zgubiłam w szpitalu 10 kg. sama nie mogłam uwierzyć !
w końcówce ważyłam 72 kg., a obecnie 61.
generalnie wychodzi że w boczki weszło 5 kg.
czuję się leciutko, jednak brzuszek jeszcze sterczy:-)dzisiaj wracałam metrem po zdjeciu szwów i chłopak mi ustąpił miejsce:-)
celulitu i rozstępów brak:-)
a w ciąży było trochę.

Dziewczynki sms od Margeritty:(nie podpisała sie ale myślę ,ze to ona:))))

Patryk urodzony dziś o 17:30. 3600, zdrowy śliczny i bardzo go kocham. Ledwo żyje, ale jestem szczęsliwa

Sms od Margeritty 9:54

Miałam dużą utratę krwi podczas porodu i jestem na kroplówkach, jak wyniki sie niepoprawną to beda mi przetaczać krew.Zmęczona ,ale przeszczesliwa.Patryk to maly aniolek nie płacze,tylko by spal, dostal 10pkt. mierzy 57cm i jest kochany. Pozdr dla bb.Poród jest si mogę mieć więcej dzieci. Margeritta.

Napisałam ze gratulujemy ,pozdrawiamy zazdrościmy szczęścia:)

ja ze szpitala sie chwale:) mozliwe ze juz jutro wyjdziemy:)

"1 Padziernika 2010 o godzinie 3:34 Urodzia sie Dobrusia Maria.Mala ma cale 3300g/52cm.Jest SLICZNA......porod szybki 1 skurcze ok.1:30 w nocy....Pozdrawiam....."

sms od Dobranocki:

Dziś o godz 17.45 przyszło na świat 3 kilo zdrowej Justyny ograniczone w 52 cm krzyczącego ciała. Rodzice idą wreszcie spać i gorąco pozdrawiają

Szymek urodzil sie w czwartek 0 11.34 rano 30 wrzesnia, cc przebiegla bez problemow, dostal 10 pkt Apgar, waga 3830 gr, 51 cm, jest cudny, uwielbia spac, z jedzeniem roznie,ale dajemy rade, pozdrawiam i gratulauje kolejnym rozpakowanym mamusiom, dzis popoludniu wyszlismy ze szpitala do domku :)

reklama
Melduję posłusznie, że 02.10.2010 o godzinie 0.55 na świat przyszła nasza córeczka Lilianna, waga 3720, 56 cm, poród naturalny, 10 punktów.
A dziś już w domku jesteśmy:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.