reklama
aniolek20k
Fanka BB :)
Mój synek też wybrał,tyle,że on chce...Sabina A dokładniej to "sabina - drabina"
Kamile85
Fanka BB :)
Gabi Twój synek jest cudowny, haha Sabina - Drabina
A u nas długo toczylismy batalie jak nazwac przyszlego potomka. Doszlismy w końcu do consensusu, że będzie Karolina po czym na USG w 19 tygodniu okazalo się, że jednak bedzie synek i roboczo Karol zostanie już na zawsze. choć po drodze rozważaliśmy jeszcze Bartosza i Jeremiego.
reklama
U nas też była walka o imię, jak miała być córka to Zofia, to było postanowione, ale chłopak, masakra ja chciałam Aleksandra, a mój mąż wymyślił sobie Czesia, Rysia albo Władka, myślałam że zawału dostanę. Z Władka zrezygnował ale długo upierał się na Czesiu, jak to słyszałam, to wyobrażałam sobie jak odbieram małego z przedszkola i kolega przedstawia go swojej mamie "mamo to mój kolega Czesiu" a co mama widzi "Dzień dobry nazywam się Czesiu" nie mam kawałka czaszki. Rysiu też odpadł. Na szczęście jak wiedzieliśmy już że będzie chłopak to dzięki mojej upierdliwości mężu dał się namówić na inne imię. Przewertowaliśmy internet w szeż i zdłuż i w końcu wybraliśmy - będzie Witek (Wit):-) Wiem dziwnie też się kojaży ale trudno.
Podziel się: