reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
a u nas na 99% bedzie Alex ale osstatnio podoba mi sie Vincent (bez -y na koncu)
Mi się Vincent kojarzy z filmem "Bliźniacy" z Arnoldem Schwarzeneggerem i Dannym DeVito. Danny deVito, czyli ten mniejszy bliźniak miał właśnie w tym filmie na imię Vincent. ;-)
Lakshmi a w ktorym Ty jestes tygodniu? mnie tez sie bardzo podbalo Gracjan ale odkad MediaMarkt wypuscil reklame z Gracjanem to jakos zmienilam zdanie
Jak dobrze że nie mam telewizji bo by mi jakaś głupia firma jeszcze mogła popsuć radość z imienia własnego dziecka
Taaa moje szczescie znowu o Constantinie bredzi... a co do TV - jak nam sie przyplatal Cezary, to moja matka stwierdzila, zebysmy sie zastanowili, bo Bejbis bedzie mial taki glupi pysk jak pewien aktor o tym imieniu:-)
reklama
Taaa moje szczescie znowu o Constantinie bredzi... a co do TV - jak nam sie przyplatal Cezary, to moja matka stwierdzila, zebysmy sie zastanowili, bo Bejbis bedzie mial taki glupi pysk jak pewien aktor o tym imieniu:-)
po takim tekście pewnie też bym się zaczęła zastanawiać
a nie ważne gdzie się słyszy imię (telewizja, teatr, znajomi, podwórko), zawsze robi jakieś wrażenie i wyrabia się o nim opinia...
Podziel się: