reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

głaszczę brzuszek i ...nadajemy imiona dla naszych maluszków :)

reklama
wcale nie dziwnie...Wit to przepiekne imie... ja dla synka ( o ile bede go miala) wymyslilam imie Gracjan badz Hubert :D

Lakshmi a w ktorym Ty jestes tygodniu? mnie tez sie bardzo podbalo Gracjan ale odkad MediaMarkt wypuscil reklame z Gracjanem to jakos zmienilam zdanie

ja nie jestem w ciazy... mam coreczke, ale chcialabym kiedys miec synka, dlatego planuje,ze dalabym mu na imie Gracjan...

Taaa moje szczescie znowu o Constantinie bredzi... a co do TV - jak nam sie przyplatal Cezary, to moja matka stwierdzila, zebysmy sie zastanowili, bo Bejbis bedzie mial taki glupi pysk jak pewien aktor o tym imieniu:-)

reklama
Taaa moje szczescie znowu o Constantinie bredzi... a co do TV - jak nam sie przyplatal Cezary, to moja matka stwierdzila, zebysmy sie zastanowili, bo Bejbis bedzie mial taki glupi pysk jak pewien aktor o tym imieniu:-)

po takim tekście pewnie też bym się zaczęła zastanawiać :D
a nie ważne gdzie się słyszy imię (telewizja, teatr, znajomi, podwórko), zawsze robi jakieś wrażenie i wyrabia się o nim opinia...

Do góry