reklama
zawsze w jakis sposob sie sugerujemy... jak ja szukalam imienia dla corki, podobalo mi sie naprawde sporo imion, ale '' tak sie nazywala moja nielubiana kolezanka'', ''tak dzieewczyna, ktora popelnila samobojstwo i nieladne skojarzenia'' , ''to imie nosila jakas glupia blond piosenkareczka''... przyznam, ze Ameryka ma o wiele latwiej, bo jak im sie chce, to i dziecko Jargumalonoiwoczikoe moga nazwac... czy chociazby Jabłko jak Gwyneth swoja coreczke
Widzę, że jest szansa na następnego MaksymilianaA moja córeczka będzie LAURA albo WIKTORIA a jesli będzie synek to MAKSYMILIAN :-)POZDRAWIAM
dla córki też mi się to imię baaaardzo podoba. a le w moim brzuszku mieszka mężczyzna- Igor Karol. po wielu bataliach z mężem jak go nazwać poszliśmy na kompromis i będzie tak. mam nadzieję że nas nie przeklnie jak będzie już dużym chłopcem :-)
Igor Karol też mi się podoba... dlaczego miał by was przeklinać - całkiem ładny zestaw imion?
HIHUHUUUHUUHHUIHI no nie moge:-):-) ja nie wiem...sa tak ladne polskie imiona...ostatnio u lekarza slyszalam jak babka anonsuje coreczke:
-Nicole Noemi Jasnorzewska
reklama
nie wiem czy to nie dziwne ale mi pasuje taki układ że do długiego nazwiska rodziców pasuje krótkie imię.....spróbujcie dopasować krótkie i długie imię w zależności jakie macie nazwisko.....moje nazwisko jest 5-literowe więc dzidzia będzie WIKTORIA lub MAKSYMILIAN...tak myślimy hihihihihi
Podziel się: