reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

głaszczę brzuszek i ...nadajemy imiona dla naszych maluszków :)

malej wybieralismy imie tak aby nikt w rodzinie niemial takiego, a drugie po mojej matuli, zato moj dziadek zaczol kopac i kopac i wynalazl ze jego pra babcia byla Julia:szok::-Dmyslalam ze padne, a teraz mowi wszystkim ze dalam corce imie po jego pra babci:-D

reklama
Hehe ja też się cieszyłam, że u nas w rodzinie nigdy nie było Marcela... Na ostatniej wizycie dziadka dowiedziałam się, że jednak był :) I mój dziadek się cieszy bo to był jego ulubiony wujek (zresztą od razu poznaliśmy całą jego historię) :-)

U nas jak zaplanowaliśmy ciaze wybralismy imie - Kalina. No i mineto 33 tc a on mi naglemowi ze mu sie jednak nie podoba i tak sie nazywac nie bedzie... :( zalamka...... i ja i Oliwka juz sie tak przyzwyczailysmy ze nie wyobrazam sobie teraz zmieniac....szczegolnie ze zadne inne mi sie chwilowo nie podoba na tyle zeby nadac drugiej corci.....

moj tata jest boguslaw ireneusz a wszyscy mowia slawek, nawet babcia, rodzenstwo wszyscy tylko z kad im sie ten slawek wziol:confused:
najlepszy byl moj brat mial moze z 9 lat odbieral telefon w domu i slysze mowi "pomylka" pytam sie go kto to a on "jakis pan pytal sie o pana boguslawa"
dziecko przez 9lat niewiedzialo jak ojciec ma na imie:-D

moj tata jest boguslaw ireneusz a wszyscy mowia slawek, nawet babcia, rodzenstwo wszyscy tylko z kad im sie ten slawek wziol:confused:
Najlepszy byl moj brat mial moze z 9 lat odbieral telefon w domu i slysze mowi "pomylka" pytam sie go kto to a on "jakis pan pytal sie o pana boguslawa"
dziecko przez 9lat niewiedzialo jak ojciec ma na imie:-d
:-d:-d:-d

Hahaha,moja teściowa dowiedziała się jak ma sama naprawdę na imię jak wyrabiała sobie dowód:rofl2:

reklama
Do góry