reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GINEKOLOG z Krakowa

reklama
Cenię sobie bardzo p. Tomasza Łabiaka z gabinetu na Podkowińskiego w Krakowie. Jestem jego pacjentką już jakiś czas. Pierwszy raz się do niego zgłosiłam z infekcją i tak już zostałam na stałe. Teraz dr prowadzi mi ciążę i czuję, że jestem w dobrych rękach. Kompetencja, doświadczenie, przyjazne i życzliwe nastawienie.

To chyba ten pan ma brata-bliźniaka...
Mój kontakt z tym lekarzem odbył się w zupełnie innej atmosferze. Wyszłam z gabinetu z płaczem, ogromnie zdenerwowana. Ale może dlatego, że byłam na patologii ciąży w Kopernika a nie w prywatnym gabinecie...

Ja polecam Pana Doktora Andrzeja Jaworowskiego na Bulwarowej 31 w Krakowie. Jest jednym z lepszych jacy są. Sama do niego chodzę i jestem bardzo zadowolona. Zna się człowiek na rzeczy i wie co i jak z kobietą i jej zdrowiem.

Dziewczyny czy ktoras z was miala cesarke u Dr Anny Totko ?
Czy ktoras prowadzila u niej ciaze?
Zastanawiam sie nad ta lekarka, ale mam obawy czy nie jest zbyt malo doswiadczona?

Witam
Czy któras mogłaby się podzielić doświadczeniami jesli chodzi o dr Sławomira Piwowarczyka pracuje w Ujastku i przyjmuje u Ludwinów. Miałam z nim raz do czynienia i zastanawiam się czy nie wybrać się do niego

reklama
ja mogę polecić specjalistów z CMP na Komorowskiego w Krakowie. Jak dla mnie to pracują tam profesjonaliści, którzy znają się na rzeczy.

Do góry