reklama
latte with cinnamon
Zaangażowana w BB
Mam pytanko!
Proszę o jakieś polecenie dobrego lekarza z Ujastku ,któryby poprowadził ciążę.../oprócz Juszczyka .../
Jego akurat bym nie polecala
Radecka.
Cenię sobie bardzo p. Tomasza Łabiaka z gabinetu na Podkowińskiego w Krakowie. Jestem jego pacjentką już jakiś czas. Pierwszy raz się do niego zgłosiłam z infekcją i tak już zostałam na stałe. Teraz dr prowadzi mi ciążę i czuję, że jestem w dobrych rękach. Kompetencja, doświadczenie, przyjazne i życzliwe nastawienie.
alternatywa
Fanka BB :)
To chyba ten pan ma brata-bliźniaka...
Mój kontakt z tym lekarzem odbył się w zupełnie innej atmosferze. Wyszłam z gabinetu z płaczem, ogromnie zdenerwowana. Ale może dlatego, że byłam na patologii ciąży w Kopernika a nie w prywatnym gabinecie...
Mój kontakt z tym lekarzem odbył się w zupełnie innej atmosferze. Wyszłam z gabinetu z płaczem, ogromnie zdenerwowana. Ale może dlatego, że byłam na patologii ciąży w Kopernika a nie w prywatnym gabinecie...
Jeśli chodzi o dobrych ginekologów, którzy jednocześnie pracują w Ujastku, to polecam doktora Miłosza Pietrusa. Prywatnie przyjmuje na Rakowickiej w Krakowie. Tutaj są jego namiary: Link do: Ginekolog Kraków, prowadzenie ciąży Kraków
Dziewczyny czy ktoras z was miala cesarke u Dr Anny Totko ?
Czy ktoras prowadzila u niej ciaze?
Zastanawiam sie nad ta lekarka, ale mam obawy czy nie jest zbyt malo doswiadczona?
Czy ktoras prowadzila u niej ciaze?
Zastanawiam sie nad ta lekarka, ale mam obawy czy nie jest zbyt malo doswiadczona?
Witam
Czy któras mogłaby się podzielić doświadczeniami jesli chodzi o dr Sławomira Piwowarczyka pracuje w Ujastku i przyjmuje u Ludwinów. Miałam z nim raz do czynienia i zastanawiam się czy nie wybrać się do niego
Czy któras mogłaby się podzielić doświadczeniami jesli chodzi o dr Sławomira Piwowarczyka pracuje w Ujastku i przyjmuje u Ludwinów. Miałam z nim raz do czynienia i zastanawiam się czy nie wybrać się do niego
reklama