reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GINEKOLOG z Krakowa

Mnie przez całą ciążę prowadziła Pani Doktor Korabel z Rajtar Medica i byłam bardzo zadowolona. Jest kompetentnym specjalistą, który nie zawiódł mojego zaufania.

reklama
Polecam doktora Mogiłę Komorowskiego w Prima Med na ulicy Cieszyńskiej. Bardzo dobry lekarz. Taktowny, cierpliwy, wyrozumiały. Przyjechałam do pana Doktora przerażona z wynikami stanu mojego zdrowia, Pan doktor poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam, nie poganiał, wszystko dokłądnie wyjaśnił. Byłam u niego na kilku wizytach ale wydaje mi sie, że nie będe zmieniała lekarza. Jak do tej pory najlepszy u którego byłam. Link do: Ginekolog Kraków - Prima-Med

Ostatnia edycja:
Ja ze swojej strony mogę polecić doktor Annę Nieć z krakowskiej Intimy Clinic. Pani doktor bardzo mi pomogla, z powodu endometriozy miałam bardzo poważny problem z zajściem w ciążę. Chodziłam od lekarz do lekarza i dopiero po wizycie u pani doktor poczułam się odpowiednio zaopiekowana. Jestem jej stałą pacjentką już od dłuższego czasu i mówiąc zupełnie szczerze - nie zamieniłabym jej na żadną inną :)

Do góry