reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

reklama
do mnie też pisała głupia sprawa:zawstydzona/y: z tym że mój brat będzie miał w maju synka i ja im wszystko daję

Wiesz nie oddam nikomu ciuszkow jak faktycznie nie wiem czy ma trudna sytuacje. Tu ostatnio jedna taka byla, co sie pozniej okazalo ze te ciuszki sprzedawala na allegro.

A na marginesie wole pojechac do domu dziecka i tam zaopatrzyc te biedne dzieciaczki.
dziewczyny ale ona nie pisalka zeby oddac , ale jesli ktos chce to oddac a kto woli sprzedac uzywane , tansze:tak:
nie trzeba od razu dawac za darmo ;-)

Oddam nianie. Za koszty przesyłki.

Mam ją 2 lata, kupiona była nowa. Uczciwie uprzedzam, ze u mnie nie działa, straszne zaklucenia. Ale u teściów w bloku 500m dalej działa idealnie. Podobno to przez bliskość trakcji kolejowej, ale ja się na elektronice nie znam. Generalnie niania nie używana. Prawdopodobnie mam tez pudełko oryginalne, ale nie mam pewności.
Niania ma 2 kanały i lampkę.
dziękuje bardzo niania dotarła i działa:-))

reklama
Jestem tutaj nowa ale chciałabym zamieścić ogłoszenie,mam nadzieję,że nie będzieci mieli Nam tego za złe : Jesteśmy młodym małżeństwem z trudną sytuacją finansową, zdajemy sobie sprawę z tego, że nie tylko Nam jest ciężko lecz jeśli istnieją osoby, które mogłyby Nam pomóc, to prosimy o pomoc w postaci mleka (Nan1 lub Nan Active), pampersów, kaszek,soczków,kosmetyków dla Naszego 4 miesięcznego synka lub innym artykułów dla dziecka (zabawki ciuszki itp).Jeśli jesteś w stanie i chcesz sprawić małą paczuszkę dla Naszego synka prosimy o kontakt timi0928@wp.pl -możemy też poznać się bliżej.

Do góry