Cukiereczek_wwy
Fanka BB :)
Chętnie kupię lub przyjmę mleko bebiko 1 albo bebiko ha1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny
w związku z tym tematem mam ogromną prośbę..
ponieważ napisała do mnie jedna dziewczyna z bb która jeszcze nie urodziła..
ale będzie mieć dziewczynkę... ma trudną sytuację finansową i poprosiła mnie o pomoc..
nie wiem czy może pisała jeszcze do którejś z was..
ale może byłlaby chętna dziewczyna do oddania ciuszków lub sprzedania po niskich cenach, bądź jakieś akcesoria dziecięce??
Ja z chęcią bym pomogła i już jej pisałam że staram się o kolejne dziecko ale jeśli okaże się że będę miała chłopca z chęcią oddam jej ciuszki po Vicky...
jeśli będą chętne dziewczyny podam wam kontakt na pw
Z góry dziękuję za zainteresowanie i ewentualną pomoc
dziewczyny
ale będzie mieć dziewczynkę... ma trudną sytuację finansową i poprosiła mnie o pomoc..
ale może byłlaby chętna dziewczyna do oddania ciuszków lub sprzedania po niskich cenach, bądź jakieś akcesoria dziecięce??
Ja z chęcią bym pomogła i już jej pisałam że staram się o kolejne dziecko ale jeśli okaże się że będę miała chłopca z chęcią oddam jej ciuszki po Vicky...
a tak na marginesie... ze natretnie zapytam....Wiesz nie oddam nikomu ciuszkow jak faktycznie nie wiem czy ma trudna sytuacje. Tu ostatnio jedna taka byla, co sie pozniej okazalo ze te ciuszki sprzedawala na allegro.
A na marginesie wole pojechac do domu dziecka i tam zaopatrzyc te biedne dzieciaczki.
do mnie też pisała i ja jej coś wyślę jak już będe w PLdziewczyny
nie wiem jak u was w domu dziecka ale moja teściowa (pracowała w dd) to czasem przynosiła jakieś ciuszki dla wnuczki bo im się to w szafach nie mieści tyle dostają ubrań i zabawek dla dzieciWiesz nie oddam nikomu ciuszkow jak faktycznie nie wiem czy ma trudna sytuacje. Tu ostatnio jedna taka byla, co sie pozniej okazalo ze te ciuszki sprzedawala na allegro.
A na marginesie wole pojechac do domu dziecka i tam zaopatrzyc te biedne dzieciaczki.
myślałam tak jak ty ale postanowiłam że jednak jej pomogę , a jeśli ona mnie oszukuje to zostawiam to na jej sumienie , ja ze swojej strony postaram się pomóc :-)do mnie tez napisała taka dziewczyna i wiesz moze to nieladnie z mojej strony, ale nie mam jakos zaufania. Moze kogos krzywdze , ale niestety tak zycie nas uczy.
do mnie też pisała i ja jej coś wyślę jak już będe w PL
nie wiem jak u was w domu dziecka ale moja teściowa (pracowała w dd) to czasem przynosiła jakieś ciuszki dla wnuczki bo im się to w szafach nie mieści tyle dostają ubrań i zabawek dla dzieci
myślałam tak jak ty ale postanowiłam że jednak jej pomogę , a jeśli ona mnie oszukuje to zostawiam to na jej sumienie , ja ze swojej strony postaram się pomóc :-)
Mary pewnie ze tak! Paczka jest prawie gotowa, ale czekam az Joasia wyrosnie jeszcze z paru kaftanikow i spiochow - juz sa na styk, wiec to kwestia tygodnia ;-) Wtedy wypiore, wyprasuje i hop do paki ;-) Sa chlopiece lub neutralne-Asia w nich spi , tak pisze, zebys nie pomyslala ze rozowe chce wyslac Poza tym Twoja Madzia ma termin na lipiec o ile sie nie myle?