reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ja też mam do sprzedania Bebilon Comfort 1 za połowę ceny + - , plus przesyłka -nie wiem ile hehehe. Nie wiem ile to będzie kosztować ale coś pewnie 15 zł. Jak Ktoś chętny zorientuję się ile za paczkę na poczcie policzą i wysyłam bardzo chętnie.
AniaSm
Fanka BB :)
mary paczka przygotowana tylko jakoś mi na pocztę nie po drodze ale w przyszłym tygodniu na pewno wyśle
a może któraś by chciała kupić kosz na pieluchy , nowy + 3 wkłady , kupiłam go w wakacje ale dostałam drugi więc mi niepotrzebny
a może któraś by chciała kupić kosz na pieluchy , nowy + 3 wkłady , kupiłam go w wakacje ale dostałam drugi więc mi niepotrzebny
D
dziunka24.
Gość
Jakby ktoras chciala: mam do sprzedania posciel Darlanda 6el-miś i osiolek w kremie tkanina H3 baldachim, ochraniacz na lozeczko, przescieradlo frotte na gumke, baldachim, zawieszki mis z osiolkiem, poszwe na koldre 135x100 i na poduszke. Nieuzywana praktycznie, wyprana dwa razy.
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Spoko, nie ma problemu...mary paczka przygotowana tylko jakoś mi na pocztę nie po drodze ale w przyszłym tygodniu na pewno wyśle
kilolek
podwójna listopadowa mama
Dziewczynki mam do sprzedania pajacyki, głównie welurowe. Mam tego masę, a wcale nie używam, bo mojemu dziecku tak jak mnie ciągle gorąco. Niektóre były ząłożone może ze 2 razy Kubie. Wszystkie były prane przynajmniej 2 razy.
Ubranka na mettkach mają rózne rozmiary ale ja sobie układam mniej więcej wielkością i te wszystkie mlim zdaniem będą na dziecko noszace 68/74
1. Ciemno zielona bawełna prążkowana (jakby ściagacz) rozmiar 68
2. Żółte paseczki Chicco rozmiar z metki 3 m (niby 56 ale myślę, z to raczej 68)
3. niebiesko-biały welurek z misiem rozmiar z metki 62 ale jest na pewno większy, co najmniej 68
4.niebieski welurek z samolotem Marks & Spencer rozm z metki 62 ale tak jak pozostale to przynajmniej 68
5. kremowo-bialy welurek z misiem Ladybird 3-6 miesięcy
6. niebieski welurek z ptaszkami New baby (niby 0-3 ale na pewno na 68)
7. bialy welurek z gwiazdkami (okolo 68/74)
8. welurek w zielonkawe paseczki (około 68)
9. bawełenka w paseczki z owieczką (około 68)
10. niebieski welurek w rybki, prążkowany poprzecznie 68
wszystkie po 5zł (+ przesyłka niestety).
Ubranka na mettkach mają rózne rozmiary ale ja sobie układam mniej więcej wielkością i te wszystkie mlim zdaniem będą na dziecko noszace 68/74
1. Ciemno zielona bawełna prążkowana (jakby ściagacz) rozmiar 68
2. Żółte paseczki Chicco rozmiar z metki 3 m (niby 56 ale myślę, z to raczej 68)
3. niebiesko-biały welurek z misiem rozmiar z metki 62 ale jest na pewno większy, co najmniej 68
4.niebieski welurek z samolotem Marks & Spencer rozm z metki 62 ale tak jak pozostale to przynajmniej 68
5. kremowo-bialy welurek z misiem Ladybird 3-6 miesięcy
6. niebieski welurek z ptaszkami New baby (niby 0-3 ale na pewno na 68)
7. bialy welurek z gwiazdkami (okolo 68/74)
8. welurek w zielonkawe paseczki (około 68)
9. bawełenka w paseczki z owieczką (około 68)
10. niebieski welurek w rybki, prążkowany poprzecznie 68
wszystkie po 5zł (+ przesyłka niestety).
Załączniki
-
IMGP0404.jpg30,2 KB · Wyświetleń: 34
-
IMGP0403.jpg29,3 KB · Wyświetleń: 32
-
IMGP0410.jpg30 KB · Wyświetleń: 35
-
IMGP0405.jpg30,6 KB · Wyświetleń: 33
-
IMGP0400.jpg27,1 KB · Wyświetleń: 33
-
IMGP0406.jpg30,5 KB · Wyświetleń: 36
-
IMGP0409.jpg30,2 KB · Wyświetleń: 34
-
IMGP0401.jpg27,3 KB · Wyświetleń: 31
-
IMGP0412.jpg32,7 KB · Wyświetleń: 36
-
IMGP0408.jpg31,4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
dziewczyny mam do oddania kupony rabatowe do zrealizowania w rossmanie na kosmetyki hippa:
pielegnacyjny plyn do kapieli (25%)
szampon (25%)
krem ochronny na odparzenia (25%)
oliwka pielegnacyjna (20%)
mleczko pielegnacyjne (20%)
krem pielegnacyjny do twarzy i ciala (20%)
kupony do realizacji do 31 maja!najlepiej jakby ktos wzial wszystkie kupony jesli jest ktos zainteresowany prosze o wiadomosc na priv
szampon (25%)
kupony do realizacji do 31 maja!najlepiej jakby ktos wzial wszystkie kupony jesli jest ktos zainteresowany prosze o wiadomosc na priv
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
:-)
Ja mam do oddania takie same kupony, ponieważ używam kosmetyków z bambino dla małej..Jak coś, to na privdziewczyny mam do oddania kupony rabatowe do zrealizowania w rossmanie na kosmetyki hippa:
szampon (25%)
reklama
AniaSm
Fanka BB :)