reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

reklama
Ja też mam do sprzedania Bebilon Comfort 1 za połowę ceny + - , plus przesyłka -nie wiem ile hehehe. Nie wiem ile to będzie kosztować ale coś pewnie 15 zł. Jak Ktoś chętny zorientuję się ile za paczkę na poczcie policzą i wysyłam bardzo chętnie.

A czy ktoś nie ma do sprzedania laktatora aventu elektronicznego???
albo może ktoś by się zgodził pożyczyć mi na 3 miesiące?

mary paczka przygotowana tylko jakoś mi na pocztę nie po drodze ale w przyszłym tygodniu na pewno wyśle :tak:
a może któraś by chciała kupić kosz na pieluchy , nowy + 3 wkłady , kupiłam go w wakacje ale dostałam drugi więc mi niepotrzebny

Dziewczynki mam do sprzedania pajacyki, głównie welurowe. Mam tego masę, a wcale nie używam, bo mojemu dziecku tak jak mnie ciągle gorąco. Niektóre były ząłożone może ze 2 razy Kubie. Wszystkie były prane przynajmniej 2 razy.
Ubranka na mettkach mają rózne rozmiary ale ja sobie układam mniej więcej wielkością i te wszystkie mlim zdaniem będą na dziecko noszace 68/74

1. Ciemno zielona bawełna prążkowana (jakby ściagacz) rozmiar 68
2. Żółte paseczki Chicco rozmiar z metki 3 m (niby 56 ale myślę, z to raczej 68)
3. niebiesko-biały welurek z misiem rozmiar z metki 62 ale jest na pewno większy, co najmniej 68
4.niebieski welurek z samolotem Marks & Spencer rozm z metki 62 ale tak jak pozostale to przynajmniej 68
5. kremowo-bialy welurek z misiem Ladybird 3-6 miesięcy
6. niebieski welurek z ptaszkami New baby (niby 0-3 ale na pewno na 68)
7. bialy welurek z gwiazdkami (okolo 68/74)
8. welurek w zielonkawe paseczki (około 68)
9. bawełenka w paseczki z owieczką (około 68)
10. niebieski welurek w rybki, prążkowany poprzecznie 68
wszystkie po 5zł (+ przesyłka niestety).

Załączniki

• IMGP0404.jpg
    IMGP0404.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMGP0403.jpg
    IMGP0403.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 32
  • IMGP0410.jpg
    IMGP0410.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 35
  • IMGP0405.jpg
    IMGP0405.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 33
  • IMGP0400.jpg
    IMGP0400.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 33
  • IMGP0406.jpg
    IMGP0406.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 36
  • IMGP0409.jpg
    IMGP0409.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMGP0401.jpg
    IMGP0401.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 31
  • IMGP0412.jpg
    IMGP0412.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 36
  • IMGP0408.jpg
    IMGP0408.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
dziewczyny mam do oddania kupony rabatowe do zrealizowania w rossmanie na kosmetyki hippa:
pielegnacyjny plyn do kapieli (25%)
szampon (25%)
krem ochronny na odparzenia (25%)
oliwka pielegnacyjna (20%)
mleczko pielegnacyjne (20%)
krem pielegnacyjny do twarzy i ciala (20%)

kupony do realizacji do 31 maja!
najlepiej jakby ktos wzial wszystkie kupony:tak: jesli jest ktos zainteresowany prosze o wiadomosc na priv:tak:

:-)
dziewczyny mam do oddania kupony rabatowe do zrealizowania w rossmanie na kosmetyki hippa:
pielegnacyjny plyn do kapieli (25%)
szampon (25%)
krem ochronny na odparzenia (25%)
oliwka pielegnacyjna (20%)
mleczko pielegnacyjne (20%)
krem pielegnacyjny do twarzy i ciala (20%)

kupony do realizacji do 31 maja!
najlepiej jakby ktos wzial wszystkie kupony:tak: jesli jest ktos zainteresowany prosze o wiadomosc na priv
Ja mam do oddania takie same kupony, ponieważ używam kosmetyków z bambino dla małej..Jak coś, to na priv:tak:

reklama
sprzedam nosidełko mothercare użyte 2 razy po 5-10 minut cena w sklepie 150zł ja chce 100zł z wysyłką

Załączniki

• 1028527391.jpg
    1028527391.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 34
  • 1028527391_1.jpg
    1028527391_1.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 33
Do góry