reklama
......A mojemu Miłoszkowi dopiero wyrzynają sie(jako trzeci i czwarty zabek) górne dwójki.... choć dolne jedynki dosyć dawno już blyszcza w uśmiechu.Pojutrze zaczyna 10miesiąc życia wiec jest tu chyba najstarszy z marcowych baby...martwie się trochę,bo jak zaczną wszystkie naraz wychodzić to będzie cierpial...:-(znalazłam wczoraj 10-ego zębola :-) a nie było to łatwe bo Iga nie da sobie wogóle zajrzeć do paszczy ostatnio..jedyny sposób to ją rozśmieszyć i szybko oglądać..
magdalenaB
marcowa mama 06'
no i rach ciach i druga gorna jedynka nam wyszla!! :-) :-)
w efekcie mega kiepska noc byla
w efekcie mega kiepska noc byla
iwka31
Fanka BB :)
GRATULACJE DLA BARTUSIA ORAZ DLA NASZYCH REKORDZISTOW ZABKOWYCH
:-) :-) ;-) :-)
Marysia sobie nie da do buzi zagladnac wiec poki co mamy 5
:-) :-) ;-) :-)
Marysia sobie nie da do buzi zagladnac wiec poki co mamy 5
Chciałam cos sie zapytać was, mianowicie moje niunia nie ma zadnego ząbka. Od ponad dwóch miesięcy zauważam u niej powtarzające się puchnięcie i brak opuchnięcie nawet kilka razy w ciagu dnia - dość regularnie - widać raz jedynki, raz dwójki i jedynki a raz nawet kiełki na dole - lekko jakby wystają z dziąsełek - iw tedy na wieczorkiem naprawde ciężko zasypia. Natomiast np. dzisiaj miała całe popołudnie spuchnięta dolną szczękę - dziąsełka jakieś 6 ząbków... Nie ma jakichś bąbelków zamiast jedynek... po prostu nagle całe dziąsło jest wielkie jak opona... Czy któraś z was też miała tak u swoje bobaska? Bo nie wiem co o tym myślec - lekarka powiedziała że na razie wszystko ok... Jednak gdzies tam w środku się martwię... Jesli którejś dzidzia tez tak miała to proszę o odpowiedź. Czy to wogóle mozliwe aby szły np. 4 zęby naraz??
K
kasiula matula
Gość
Emisia ma juz dwa zabki na dole wyglada jak wiewioreczka mala hihi
ivka76
Fanka BB :)
A my mamy od dziś 5 zębów - wyszła dziś lewa górna dwójka :-)
reklama
U nas nadal stan zerowy :-)
Ale mam pytanie: czy Wasze dzieciaki płakały w nocy przy ząbkowaniu?
Bo już nie wiem co mamo tym myśleć. Martynka bardzo ładnie zasypia, a po godzinie - płacz. Czasami nawet oczy ma zamknięte. I nie chodzi jej o ssanie, bo po chwili śpi dalej....
No i nie wiem czy to zęby, czy jakieś sny....
Ale mam pytanie: czy Wasze dzieciaki płakały w nocy przy ząbkowaniu?
Bo już nie wiem co mamo tym myśleć. Martynka bardzo ładnie zasypia, a po godzinie - płacz. Czasami nawet oczy ma zamknięte. I nie chodzi jej o ssanie, bo po chwili śpi dalej....
No i nie wiem czy to zęby, czy jakieś sny....
Podziel się: