reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Maggusia siedze na zwolnieniu przez ta moja noge, a w zasadzie to już od poniedziałku bede na urlopie 2-tygodniowym a potem do pracy marsz. jak narazie delektuje sie chwilami z MateuszkiemLolcia ale dawno cie tutaj nie wiedzial co u ciebie:-)
A
azik
Gość
a u nas był problem z pierwszą trójką i wyrżnęła sie tak - w sumie to sama nie wiem jak.
no bo jedynka była normalnie, a potem dwójka wyrżnęła sie z odstępem od jedynki, dość blisko czwórki
no to trójka urosła na skos nad dwójką i wbiła sie (skosem) na miejsca dwójki - ja nie wiem jak to będzie potem i co to za sobą niesie - ale pediatra mówi ze wszystko się potem naprostuje.
niedługo pójdę do dentysty z maluchem - niech mówi co robić i czy rzeczywiście mam sie nie martwić.
no bo jedynka była normalnie, a potem dwójka wyrżnęła sie z odstępem od jedynki, dość blisko czwórki
no to trójka urosła na skos nad dwójką i wbiła sie (skosem) na miejsca dwójki - ja nie wiem jak to będzie potem i co to za sobą niesie - ale pediatra mówi ze wszystko się potem naprostuje.
niedługo pójdę do dentysty z maluchem - niech mówi co robić i czy rzeczywiście mam sie nie martwić.
Marlenka
Marcowa Mama 2006
U Łukaszka w natarciu wszystkie 3. (podobnie jak przy 4.) Gryzie wszystko co poapdnie, łącznie ze swoimi paluszkami. Pediatra stwierdziła, że to wychodzenie 3. potrwa nawet do ok. miesiąca. Tym samym mam się uzbroić w cierpliwość. Szczególnie do ewentulanych nocnych pobudek. Narazie ma 11 ząbków (ma wszystkie 1., 4., 2 - na górze + jedna na dole). Trcohę mie martwi (może na wyrost) brak jednej 2. na dole.
TERESKAA Biedny Patryczek.
TERESKAA Biedny Patryczek.
K
kasiula matula
Gość
u nas tez zaczely sie nocne pobudki i poplakiwanie przez sen noi zauwazylam 3 idą na razie widac górne
Podziel się: