reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Jagunia, no to prezent wspanialy - Lolo tez tak mial, dzien po 8 m-cu wybil sie pierwszy i 4 dni pozniej drogi :)

U nas ida dwie dolne trojki, zawsze myslalam, ze zeby to jakos po kolei wychodza, a tu dwie dolne jedynki sa i teraz te trojeczki :) najgorsze to ze Lolo nie jest najszczesliwszy z tego powodu, boli go to zabkowanie. A ja lacze sie z nim w bolu poniewaz idzie mi osemka, zaczela wychodzic jak Lolo sie urodzil i tak przez 9 m-c mam dopiero polowe - i tez pobolewa czasem :(

reklama
Gratulacje dla Jagódki.

U nas ząbków nadal nie ma. Jak narazie nie zapowiada się na zmianę...

Izka moja ósemka rosła 2 lata tak z małymi przerwami, a później gryzłam się nią w policzek. Mam nadzieję, że Twoja nie będzie taka złośliwa. Powodzenia.:-)

My nadal tylko dwa ząbki na dole, ale idą CZTERY na górze . Oj Miłek neszczęśliwy wszystko pcha do buzi :( Może szybko wyjdą .....

my nadal z dwoma zabkami na dole :-( ale juz przedziraja sie te ukochane dwa gorne :happy: wczoraj zauwazylam ze jeden juz sie przebil :tak: oj, smiesznie bedzie wygladal bartek z tymi 4 zebami hehe :-)

a u nas jest pierwszy zabek :-) :-) :-)
wczoraj przez przypadek zauwazylam :-D
zadnych dolegliwoaci wrecz przeciwnie ostatnie 2 dni jest bardzo grzeczna i ladnie sie bawi :-)

Asiu, no to gratulacje! :)

Magda, Z 4 to ładnie :) Filipowi idzie teraz prawa, górna dwójka i to dopiero będzie musiało śmiesznie wyglądać - tak niesymetrycznie :)

Catherinka Kuba ma własnie tak niesymetrycznie - dwie dolne jedynki i górną dwójke - wygląda jak mały szczerbak - a jak nimi zgrzyta.
teraz idzie druga górna dwójka i tata się śmieje,że bdzie jak kasownik do biletów

reklama
Łączę się w bólu z ząbkującymi...ósemka mi wychodzi....biedne te nasze maluszki, jak to boooooooooooooooli:-)

Do góry