reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Jagunia, no to prezent wspanialy - Lolo tez tak mial, dzien po 8 m-cu wybil sie pierwszy i 4 dni pozniej drogi :)

U nas ida dwie dolne trojki, zawsze myslalam, ze zeby to jakos po kolei wychodza, a tu dwie dolne jedynki sa i teraz te trojeczki :) najgorsze to ze Lolo nie jest najszczesliwszy z tego powodu, boli go to zabkowanie. A ja lacze sie z nim w bolu poniewaz idzie mi osemka, zaczela wychodzic jak Lolo sie urodzil i tak przez 9 m-c mam dopiero polowe - i tez pobolewa czasem :(

reklama
Gratulacje dla Jagódki.

U nas ząbków nadal nie ma. Jak narazie nie zapowiada się na zmianę...

Izka moja ósemka rosła 2 lata tak z małymi przerwami, a później gryzłam się nią w policzek. Mam nadzieję, że Twoja nie będzie taka złośliwa. Powodzenia.:-)

My nadal tylko dwa ząbki na dole, ale idą CZTERY na górze . Oj Miłek neszczęśliwy wszystko pcha do buzi :( Może szybko wyjdą .....

my nadal z dwoma zabkami na dole :-( ale juz przedziraja sie te ukochane dwa gorne :happy: wczoraj zauwazylam ze jeden juz sie przebil :tak: oj, smiesznie bedzie wygladal bartek z tymi 4 zebami hehe :-)

a u nas jest pierwszy zabek :-) :-) :-)
wczoraj przez przypadek zauwazylam :-D
zadnych dolegliwoaci wrecz przeciwnie ostatnie 2 dni jest bardzo grzeczna i ladnie sie bawi :-)

Asiu, no to gratulacje! :)

Magda, Z 4 to ładnie :) Filipowi idzie teraz prawa, górna dwójka i to dopiero będzie musiało śmiesznie wyglądać - tak niesymetrycznie :)

Catherinka Kuba ma własnie tak niesymetrycznie - dwie dolne jedynki i górną dwójke - wygląda jak mały szczerbak - a jak nimi zgrzyta.
teraz idzie druga górna dwójka i tata się śmieje,że bdzie jak kasownik do biletów

reklama
Łączę się w bólu z ząbkującymi...ósemka mi wychodzi....biedne te nasze maluszki, jak to boooooooooooooooli:-)

Do góry