reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Melduję, że u nas nadal bezzębna "paszcza":-) :-D

Ja nie mam ósemek, choć juz prawie dwa razy przekroczyłam na nie limit czasowy:-D :laugh2: Jak słyszę ile z nimi problemów, to wcale się nie gniewam, że mi nie wyrosły:tak: .

reklama
sznowne grono: wyszla nam wczoraj grona prawa jedynka!!

wreszcie :-) teraz czekam na druga, bo z tego vo widzialam to rosly obie rownoczesnie wiec mam nadzieje ze moj maluszek bedzie mial symetrycznie w tym swoim dziobalku :-)

znalazłam wczoraj 10-ego zębola :-) a nie było to łatwe bo Iga nie da sobie wogóle zajrzeć do paszczy ostatnio..jedyny sposób to ją rozśmieszyć :-D i szybko oglądać..

reklama
Iga szybka dziewczyna z Ciebie, wyprzedziłaś nawet mojego ośmiozębnego Mateunia:-D kasianka tylko chwalić Twoją córcię:tak:

Do góry