reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
och, gartulujemy zabkow!! szczegolnie tych 4 naszej malej majki!!
u nas tez polecialy zabki, ledwo jedna jedyneczka sie pokazala juz nastepna obok wychodzi uf! ja juz nie wyrabiam.
bartek mega marudny i tak jak u Zuzi gorzej zasypia, czesciej sie budzi...
zel nie skoutkuje bo bartek nie chce zeby go dotknac w dziaselka, jeszcze ten panadol troche pomaga :
u nas tez polecialy zabki, ledwo jedna jedyneczka sie pokazala juz nastepna obok wychodzi uf! ja juz nie wyrabiam.
bartek mega marudny i tak jak u Zuzi gorzej zasypia, czesciej sie budzi...
zel nie skoutkuje bo bartek nie chce zeby go dotknac w dziaselka, jeszcze ten panadol troche pomaga :
K
kasiula matula
Gość
no my tez mamy taką nadzieje pochwal sie zdjęciami
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Asioczek, wow, to Cię ominęło Gratulacje!!!
asioczek
Fan(ka)
catherinka pisze:Asioczek, wow, to Cię ominęło Gratulacje!!!
Catherinka wedlug relacji meza Maja zachowywala sie godnie no jedynie obgryzala szczebelki w lozeczku lub namietnie masowala sobie dziasla jakims materialem. Obylo sie bez placzu wiekszego marudzenia, jedynie jesc nie chciala posilkow innych niz mleko lub kaszka z butelki nawet ulubiona gruszka troche plula. Niania tez nie uskarzala sie zeby w dzien dawala wiecej czadu. W nocy spala jak zwykle. Czyli od 19 do 6-8.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
asioczek pisze:Catherinka wedlug relacji meza Maja zachowywala sie godnie no jedynie obgryzala szczebelki w lozeczku lub namietnie masowala sobie dziasla jakims materialem. Obylo sie bez placzu wiekszego marudzenia, jedynie jesc nie chciala posilkow innych niz mleko lub kaszka z butelki nawet ulubiona gruszka troche plula. Niania tez nie uskarzala sie zeby w dzien dawala wiecej czadu. W nocy spala jak zwykle. Czyli od 19 do 6-8.
No to super! Ja też tak chcę!!!
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas cisza ząbkowa, nic się jeszcze nie wykluwa chociaż Gagatek namiętnie szoruje wszystkim swoje dziąsła
no i odkrylam druga dolna jedynke ;D ;D ;D na razie jest spokoj, moze ten szal w ubiegly piatek byl juz na ten drugi zabek..ale wtedy nie sprawdza sie teoria ze nastepne zabki bola mniej, bo na pierwszy nie bylo wcale marudznia...
reklama
K
kasiula matula
Gość
u nas ani marudzenia ani ząbków :
Podziel się: