reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
och, gartulujemy zabkow!! szczegolnie tych 4 naszej malej majki!! :)

u nas tez polecialy zabki, ledwo jedna jedyneczka sie pokazala juz nastepna obok wychodzi uf! ja juz nie wyrabiam.

bartek mega marudny i tak jak u Zuzi gorzej zasypia, czesciej sie budzi...
zel nie skoutkuje bo bartek nie chce zeby go dotknac w dziaselka, jeszcze ten panadol troche pomaga ::)

dziekujemy za gratulacje.

Pochwale sie ze zostalam juz lekko ugryziona - zabki sa ostre jak igielki. mam nadzieje ze uda mi sie je obfotografowac i umiesicc na watku ze zdjeciami.

catherinka pisze:
Asioczek, wow, to Cię ominęło :) Gratulacje!!! :D

Catherinka wedlug relacji meza Maja zachowywala sie godnie no jedynie obgryzala szczebelki w lozeczku lub namietnie masowala sobie dziasla jakims materialem. Obylo sie bez placzu wiekszego marudzenia, jedynie jesc nie chciala posilkow innych niz mleko lub kaszka z butelki nawet ulubiona gruszka troche plula. Niania tez nie uskarzala sie zeby w dzien dawala wiecej czadu. W nocy spala jak zwykle. Czyli od 19 do 6-8.

asioczek pisze:
Catherinka wedlug relacji meza Maja zachowywala sie godnie no jedynie obgryzala szczebelki w lozeczku lub namietnie masowala sobie dziasla jakims materialem. Obylo sie bez placzu wiekszego marudzenia, jedynie jesc nie chciala posilkow innych niz mleko lub kaszka z butelki nawet ulubiona gruszka troche plula. Niania tez nie uskarzala sie zeby w dzien dawala wiecej czadu. W nocy spala jak zwykle. Czyli od 19 do 6-8.

No to super! Ja też tak chcę!!! :)

no i odkrylam druga dolna jedynke ;D ;D ;D na razie jest spokoj, moze ten szal w ubiegly piatek byl juz na ten drugi zabek..ale wtedy nie sprawdza sie teoria ze nastepne zabki bola mniej, bo na pierwszy nie bylo wcale marudznia...

reklama
Do góry