reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

U nas ząbkowanie przechodzimy falami dwa dni okreone jeden dzień ok - to taki prezent dla mamy żeby mogła podładować baterie.
Te ząbki już prawie są ale prawie robi różnice. :(
czekamy dalej

reklama
Jeeeeeeeeeeeeest!!!! :) Mamy zęba!!!!!!!!! :)

No dobra... jeszcze go nie widać... ale czuć pod palcem, słychać przy postukaniu łyżeczką i czuję go też na cycu lekko :)

A ja się zastanawiałam czy ktoś mi dziecko zaczarował, że się tak mało uśmiecha i takie naburmuszone jest....a tu już mam wytłumaczenie! :)

Chcę, żeby każdy ząbek ta wychodził, bo generalnie nie mogę narzekać, tylko wczoraj koło południa troszkę płakał, chyba musiało go boleć, ale ogólnie jest oki :)

Ale dużo zębatków się pojawiło:cool2:
U Mateunia 17.09 przebiła się górna prawa dwójka (to już czwarty ząbek). No i górne dwie jedyneczki są tuż tuż. Dzielny ten mój syn bo ani razu z tego powodu nie płakał.

u mnie też noc nieprzespana z powodu zęba...ale mojego własnego - wstrętnej ósemki - chyba dziś ją wyrwę :wściekła/y: - nie mogę otworzyć szeroko ust, zjeść normalnie itp. wrr...

a u Krzymka cisza z zębami

iwosz współczuję, ból zęba to okropna sprawa, nasze dzieciaczki też się musza nacierpieć bidulki:-(

reklama
Ból zęba to fatalna sprawa ja dzisiaj też idę do dentysty.
Gratuluje ząbków i zazdroszcze tak bezproblemowego pojawienia się ich.
U nas dosłownie "gębowy szał nieprzespanych nocek" trwa to już ponad tydzień Kuba w nocy budzi się z płaczem co godzine czasami częściej. Smoczek jest beee teraz tylko do masażu pasują cyce, mymla je i mymla. Daje mu na noc i panadol i viburcool i nic. Teraz nawet nie pozwala sobie posmarować dziąsełek żelem. Ząbki gdzie jesteście

Do góry