reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

U nas ząbkowanie przechodzimy falami dwa dni okreone jeden dzień ok - to taki prezent dla mamy żeby mogła podładować baterie.
Te ząbki już prawie są ale prawie robi różnice. :(
czekamy dalej

reklama
Jeeeeeeeeeeeeest!!!! :) Mamy zęba!!!!!!!!! :)

No dobra... jeszcze go nie widać... ale czuć pod palcem, słychać przy postukaniu łyżeczką i czuję go też na cycu lekko :)

A ja się zastanawiałam czy ktoś mi dziecko zaczarował, że się tak mało uśmiecha i takie naburmuszone jest....a tu już mam wytłumaczenie! :)

Chcę, żeby każdy ząbek ta wychodził, bo generalnie nie mogę narzekać, tylko wczoraj koło południa troszkę płakał, chyba musiało go boleć, ale ogólnie jest oki :)

Ale dużo zębatków się pojawiło:cool2:
U Mateunia 17.09 przebiła się górna prawa dwójka (to już czwarty ząbek). No i górne dwie jedyneczki są tuż tuż. Dzielny ten mój syn bo ani razu z tego powodu nie płakał.

u mnie też noc nieprzespana z powodu zęba...ale mojego własnego - wstrętnej ósemki - chyba dziś ją wyrwę :wściekła/y: - nie mogę otworzyć szeroko ust, zjeść normalnie itp. wrr...

a u Krzymka cisza z zębami

iwosz współczuję, ból zęba to okropna sprawa, nasze dzieciaczki też się musza nacierpieć bidulki:-(

reklama
Ból zęba to fatalna sprawa ja dzisiaj też idę do dentysty.
Gratuluje ząbków i zazdroszcze tak bezproblemowego pojawienia się ich.
U nas dosłownie "gębowy szał nieprzespanych nocek" trwa to już ponad tydzień Kuba w nocy budzi się z płaczem co godzine czasami częściej. Smoczek jest beee teraz tylko do masażu pasują cyce, mymla je i mymla. Daje mu na noc i panadol i viburcool i nic. Teraz nawet nie pozwala sobie posmarować dziąsełek żelem. Ząbki gdzie jesteście

Do góry