reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Gratulacje dla wszystkich nowych zębatków!!! ;D ;D ;D
Kinga Mateusz na szczęscie przy ząbkowaniu tylko trochę marudzi, ale nigdy nie płacze (jak narazie i mam nadzieje, że tak zostanie).
Życzę wszystkim dzieciaczkom, aby Wasze ząbki pojawiły się bez bólu.

reklama
Agatka miala najgorszy dzien w piatek...ale wtedy zabek juz bylo widac i czuc od tygodnia, musialam ja nosic caly czas na rekach taka byla placzliwa, a jak pojechalysmy do lekarza i pani doktor zagladala do buzki i dotknela okolice zabka zaczal sie placz jak nigdy, potem Jacek przypadkiemja zlapal i to samo no i jak sama sobie draznila jakas zabawka to tez tak miala...taki placz chyba najbardziej charakterystyczny jest...

a u nas nie ma placzu. jedynie co zaobserwowalam to ciezko sie zasypia Zuzi w dzien i w nocy troszeczke czesciej sie wierci ale jak sie poprzytula do cyca to zasypia. aha i jeszcze troszeczke mniej je

No i dzisiaj był płacz, tez taki nagły, i noszenie na rękach, a juz myslałam, że będzie tak pięknie bez bólu... jednak dwa zęby na raz to za dużo dla Kubasa

U nas w zęby obrodzilo. W poniedzialek rano wylatywalam i Maja miala 1 zabek wczoraj wrocilam i jest ich 4 .... Jak maz mi zdawal relacje ze kolejne zeby sa sadzilam ze kituje wiec sie mocno zdziwilam gdy dzisiaj rano faktycznie wszystkie 4 jedynki na wlasne oczy ujrzalam.

no to super asioczek :)
ja nie wyobrazam sobie Emilki z jakims zębem ale sie uśmieje jak juz to zobacze tak sie przyzwyczaiłam do mojego szczerbatka

tak samo jak pępuszek odpadl to śmiałam sie za kazdym przewijaniem ;D

reklama
Do góry