reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Gratulacje dla wszystkich nowych zębatków!!! ;D ;D ;D
Kinga Mateusz na szczęscie przy ząbkowaniu tylko trochę marudzi, ale nigdy nie płacze (jak narazie i mam nadzieje, że tak zostanie).
Życzę wszystkim dzieciaczkom, aby Wasze ząbki pojawiły się bez bólu.

reklama
Agatka miala najgorszy dzien w piatek...ale wtedy zabek juz bylo widac i czuc od tygodnia, musialam ja nosic caly czas na rekach taka byla placzliwa, a jak pojechalysmy do lekarza i pani doktor zagladala do buzki i dotknela okolice zabka zaczal sie placz jak nigdy, potem Jacek przypadkiemja zlapal i to samo no i jak sama sobie draznila jakas zabawka to tez tak miala...taki placz chyba najbardziej charakterystyczny jest...

a u nas nie ma placzu. jedynie co zaobserwowalam to ciezko sie zasypia Zuzi w dzien i w nocy troszeczke czesciej sie wierci ale jak sie poprzytula do cyca to zasypia. aha i jeszcze troszeczke mniej je

No i dzisiaj był płacz, tez taki nagły, i noszenie na rękach, a juz myslałam, że będzie tak pięknie bez bólu... jednak dwa zęby na raz to za dużo dla Kubasa

U nas w zęby obrodzilo. W poniedzialek rano wylatywalam i Maja miala 1 zabek wczoraj wrocilam i jest ich 4 .... Jak maz mi zdawal relacje ze kolejne zeby sa sadzilam ze kituje wiec sie mocno zdziwilam gdy dzisiaj rano faktycznie wszystkie 4 jedynki na wlasne oczy ujrzalam.

no to super asioczek :)
ja nie wyobrazam sobie Emilki z jakims zębem ale sie uśmieje jak juz to zobacze tak sie przyzwyczaiłam do mojego szczerbatka

tak samo jak pępuszek odpadl to śmiałam sie za kazdym przewijaniem ;D

reklama
Do góry