reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Sto lat, sto lat dla Patrycji!!! I gratulacje z okazji drugiego zęba!!!
Aniam - a nie ma na ulotce informacji jak długo można go podawać? Z tego co pamiętam Paracetamolu (Panadol, Apap, Codipar itp.)nie wolno podawać przewlekle bo jest średnio "przyjazny" dla wątroby (u dorosłych)- zapytaj w aptece, powinni wiedzieć
u nas ząbków ni widu ni słychu
u nas ząbków ni widu ni słychu
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja podawalam rzez ok. tydzien po niecalej lyzeczce od herbaty, dluzej juz sie balam, ale nie wiem co powiedza w aptece :
patrysiu: gratuluje zabkow i skonczenia 6 miesiecy!!!
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja podawalam rzez ok. tydzien po niecalej lyzeczce od herbaty, dluzej juz sie balam, ale nie wiem co powiedza w aptece :
Zuzia24
Fanka BB :)
gratulacje dla Patrycji
no to i my mozemy sie pochwalic. dzisiaj zauwazylam i wyczulam zabka - prawa jedyneczke na dole :laugh: :laugh: :laugh:
az mi sie sama geba cieszy ;D
no to i my mozemy sie pochwalic. dzisiaj zauwazylam i wyczulam zabka - prawa jedyneczke na dole :laugh: :laugh: :laugh:
az mi sie sama geba cieszy ;D
K
kasiula matula
Gość
no pi.eknie coraz gęsciej u was od ząbków a u nas nadal liczba zebów 0
reklama
K
KingaP
Gość
Karola jest uzbrojona!!! Ząb jest Nawet widziała go moja mama - oczywiście musiała założyć swoje dodatkowe "oczy" :
Czy ząbkowy płacz wystepuje u Waszych dzieci nagle? Nasza Karola tak nagle płacze, że straszy nas wszystkich
Wczoraj w ruch poszedł Panadol (ja daje jej mniejszą dawke niż na opakowaniu) i był spokój. Żel nie za bardzo rozwiązuje problem. Lekką ulge przynoszą zimne gruyzaki
Czy ząbkowy płacz wystepuje u Waszych dzieci nagle? Nasza Karola tak nagle płacze, że straszy nas wszystkich
Wczoraj w ruch poszedł Panadol (ja daje jej mniejszą dawke niż na opakowaniu) i był spokój. Żel nie za bardzo rozwiązuje problem. Lekką ulge przynoszą zimne gruyzaki
Podziel się: