reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Dziewczyny, jak dlugo mozna podawac panadol ??? bo ja juz 4 dzien dalam Oli na noc (daje tylko raz na dobe, przed snem), bo bez tego placz przeokrutny:(

reklama
Aniam - a nie ma na ulotce informacji jak długo można go podawać? Z tego co pamiętam Paracetamolu (Panadol, Apap, Codipar itp.)nie wolno podawać przewlekle bo jest średnio "przyjazny" dla wątroby (u dorosłych)- zapytaj w aptece, powinni wiedzieć

u nas ząbków ni widu ni słychu :p

ja podawalam rzez ok. tydzien po niecalej lyzeczce od herbaty, dluzej juz sie balam, ale nie wiem co powiedza w aptece ::)

patrysiu: gratuluje zabkow i skonczenia 6 miesiecy!!!

:)

ja podawalam rzez ok. tydzien po niecalej lyzeczce od herbaty, dluzej juz sie balam, ale nie wiem co powiedza w aptece ::)

patrysiu: gratuluje zabkow i skonczenia 6 miesiecy!!!

:)

gratulacje dla Patrycji

no to i my mozemy sie pochwalic. dzisiaj zauwazylam i wyczulam zabka :) - prawa jedyneczke na dole :laugh: :laugh: :laugh:
az mi sie sama geba cieszy ;D

reklama
Karola jest uzbrojona!!! Ząb jest :) Nawet widziała go moja mama - oczywiście musiała założyć swoje dodatkowe "oczy" ::)

Czy ząbkowy płacz wystepuje u Waszych dzieci nagle? Nasza Karola tak nagle płacze, że straszy nas wszystkich :(
Wczoraj w ruch poszedł Panadol (ja daje jej mniejszą dawke niż na opakowaniu) i był spokój. Żel nie za bardzo rozwiązuje problem. Lekką ulge przynoszą zimne gruyzaki

Do góry