reklama
w pierwszym momencie myślałam że wyleciał i znalazłaś w łózeczku lub taler zuasioczek pisze:Znalazlam zeba,.....
agao to masz szczęście że w nocy możesz spać
no u nas tez mega marudzenie w dzien a w nocy spi spokojnie, w ogole duzo spi jakby musiala odespac ten bol, no ale od tego co bylo w piatek ogromna poprawa!! ten nurofen pomogl, przynajmniej teraz nie musi byc caly czas na rekach!!
asioczek
Fan(ka)
KingaP pisze:gratuluję majeczce i wam
Asioczek, wróciłaś już do pracy?
Kinga wrocilam i dlatego na bb prawie czasu nie ma. W przyszlym tygodniu wylatuje w swiat na kilka dni wiec teraz musze sie Majka nacieszyc.
juana
Fanka BB :)
Jest dolna jedynka!
Dopiero wczoraj zauważyłam, drugi chyba tez idzie... Łyżeczka porysowana od spodu, więc troche to juz trwało, nie wiem, czemu wcześniej nie widziałam... Ślini się okropnie i ładuje wszystko do paszczy, a poza tym przechodzi to raczej łagodnie. Oby tak dalej!
No to pochwaliłam się, mogę iść spać
Dopiero wczoraj zauważyłam, drugi chyba tez idzie... Łyżeczka porysowana od spodu, więc troche to juz trwało, nie wiem, czemu wcześniej nie widziałam... Ślini się okropnie i ładuje wszystko do paszczy, a poza tym przechodzi to raczej łagodnie. Oby tak dalej!
No to pochwaliłam się, mogę iść spać
M
mamaoli
Gość
Maksa chyba ze cztery razy dziś przebierałam bo ciągle tyle śliny że cały się pod szyją robił mokry :
no i ten katar do tego !
ale zębów ani śladu
no i ten katar do tego !
ale zębów ani śladu
magdalenaB
marcowa mama 06'
u nas rosnie rosnie
ale noce mamy okropne, minimum 3 pobudki mamy
ale podobno nastepne zabki juz lepiej wychodza.... podobno :
ale noce mamy okropne, minimum 3 pobudki mamy
ale podobno nastepne zabki juz lepiej wychodza.... podobno :
reklama