reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
no u nas tez mega marudzenie w dzien a w nocy spi spokojnie, w ogole duzo spi jakby musiala odespac ten bol, no ale od tego co bylo w piatek ogromna poprawa!! ten nurofen pomogl, przynajmniej teraz nie musi byc caly czas na rekach!!

Jest dolna jedynka!
Dopiero wczoraj zauważyłam, drugi chyba tez idzie... Łyżeczka porysowana od spodu, więc troche to juz trwało, nie wiem, czemu wcześniej nie widziałam... Ślini się okropnie i ładuje wszystko do paszczy, a poza tym przechodzi to raczej łagodnie. Oby tak dalej!

No to pochwaliłam się, mogę iść spać

Maksa chyba ze cztery razy dziś przebierałam bo ciągle tyle śliny że cały się pod szyją robił mokry ::)
no i ten katar do tego !

ale zębów ani śladu

Ola wcale prawie sie nie slini a lewa dolna jedynka dobrze juz widoczna, a dzis juz i prawa prawie wyszla :) Ale panadol raz dziennie na noc (w dzien jakos calgel wystarcza), bo placz niesamowity

reklama
magdalenaB podobno...u nas druga jedynka wychodziła gorzej niż pierwsza...Bo od dziś Pati ma już DWA zęby!!! To se dziewczyna zrobiła prezent na pół roku ;)

Do góry